Hogyan szivassam az egyik kretén osztálytársamat?
Na idefigyelj. Fogom hogy még nem vagy 18, de azért megpróbálok hozzád felnőttként beszélni.
Tudom hiába mondom ezt, de akkor is leírom, hátha kicsit hamarabb megérted, pl nem 25 évesen hanem 24 évesen majd :) a tolerancia egy gyönyörű dolog. A gyépés osztálytársad bántani akar téged? Bántani akar valakit?
Te azt érzed hogy idegesít. Ki kényszerít rá hogy ideges légy tőle? Hatalma van a srácnak feletted? Akkor idegesít fel téged, amikor csak akar? És te hagyod? Ne röhögtessé', ki vagy te hogy akárki manipulálhat téged?. Az egyik legnagyobb erény ha Te tudod irányítani a saját érzéseid. Nem azt mondom hogy mindent tűrni kell, de ha nem bántanak, akkor ne bánts Te sem. Mert milyen jutalmat kapsz? Több pénzed lesz? Jobb nőd?
Azért mert Te nem tudod irányítani a saját érzéseid, nem a lökött osztálytársad a hibás...
Istenem, milyen probléma -.-
ember! ne törődj vele. ennyih.
engem is szivatott egy osztálytársam
egyszer nagyon felidegesített, beszólt nekem órán, leégetett mindenki előtt, akkor oda mentem hozzá kiszedtem a padból, és neki löktem egy padnak x)
Szegény elkezdett könnyezni xD
Persze cigány gyerek x)
Figyelj!
Többverziós!
Ha hülye a gyerek, vagy nagyon kretén, akkor nem szívatni kell őt. Egyszerűen ki kell kerülni.
Ha rosszindulatú és kötekedik, akkor megérdemli, hogy leápold, de ha jószándékú, max idegesítő, akkor meg kell próbálni megérteni őt, ha lenne néhány jóindulatú szavatok hozzá, lehet, hogy ő is tenne erőfeszítéseket annak érdekében, hogy közelítsen felétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!