Hogyan tudnám megalázni egy osztálytársamat?
Hello!
Még mielőtt vki azt írná, h gonosz vagyok v bármi iesmit..akkor szólok előre, hogy ő kötött belém először!
Megverni nem akarom, mert nem szeretném, hogy kicsapjanak a suliból!
Viszont valami ötletet adhatnátok, amivel megtudnám alázni az egész osztály előtt!
Vagy, hogy elérjem, h iskolát váltson!
Seggítsetek légyszíves!
Köszi!
nem kéne lesüllyedned az ő szintjére
semmire nem jó egy ilyen ki sz.rik nagyobbat sziu
Kedves Kérdező!
Vedd elő a az eszedet : a bosszú csak bosszút szül!!!
Ő beléd kötött => te megalázod => ő vissza aláz => te megsérted => ő mégjobban megsért => ... se vége, se hossza nem lesz!!!
Léy te ennél sokkal okosabb és nagyvonalúbb : tedd magad túl a kicsinyes sértődésen és bocsásd meg neki a bunkóságát. :D
NEVESS RAJTA! :]
Bizonyítsd be a többiek előtt (is), hogy te egy okos, csendes, intelligens emberke vagy, aki jóindulatú és jólelkü, nem egy bosszúálló kicsinyes bunkó...
Ezzel az "egész osztály előtti megalázással" magadat fogod lejáratni! (Lehet, abban a pillanatban nevet majd a "közönség", de magában mindenkinek meglesz a véleménye rólad, messze el fognak kerülni, nem fog veled barátkozi senki!)
Szóval: higgadj le és gondolkozz!
Na gondoltam, hogy jönnek az okoskák, hogy ne tedd!
Én azt mondom, kutakodj egy kicsit a multjáról, családjáról vagy bmiről ami vele kapcsolatos biztos találsz ott érdekes dolgokat!
Utána pedig tálald ki az osztály elött :D
Ez mind szép és jó, hogy ne süllyedjek le az ő szintjére!
De akkor mindenki aztfogja rólam gondolni, hogy velem nyugodtan lehet szívózni, mert úgyse nem lesz semmi!
Ezt nem szeretném!
Azt azért valahogy el tudnám érni, hogy kirúgják a suliból?
Vagy hogy áthelyezzék másik suliba?
Nem érdekes, hogy ki kezdte, légy bölcs és engedd el a sértegetéseit. Akkor leszel igazán nagy mások szemében, ha egy sértegetésre, megalázó helyzetre nem kijabálsz, feltünösködsz, de nem is húzod be füled, farkad. Hanem határozottan kijelented, hogy nincs igaza, vagy ha igen, akkor is rosszul esett amit tett.
Mondjuk jobb lenne, ha leírnád, hogy mi történt, arra könnyebb reagálni.
Elérni, hogy kirugják a suliból?
Nagy baj van veled, ha ezt komolyen gondolod.
Kapcsold be a rádiót, tekerd fel a hangerőt, lazzulj egy kicsit.
Figyelj!
Én nem vagyok arra vevő, hogy kötekedjenek velem!
Megverni csak azért nem fogom, mert nem fogom miatta kockára tenni a sulit!
Eszembejutott már az is, hogy vmikor elrejtek X összeget a táskájában vagy a pulovere zsbében, és aztán riadóztatom az ofit, hogy eltűnt a pénzem!
És mivel kipakoltatná minden gyerek zsebét, ezért nyert ügyem lenne!
Ha a hétvégén nem kapok vmi jobb ötletet ennél, meg fogom valósatni az előbb leírtakat!
honnan tudod, hogy a többiek mit fognak gondolni? ez a TE gondolatod, hogy "akkor a többiek biztos majd azt gondolják" ....
egy példa a visszavágásról:
évekkel ezelőtt az akkori német kancellárnak, Gerhard Schrödernek a fodrásza azt állította, hogy Schröder festi a haját. erre Schröder beperelte. az egész ország Schröderen nevetett azért, hogy ilyesmiért pereskedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!