Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "vakarjam le" magamról a férfiakat?
Az amúgy nem gáz. Minden nő lezbi egy kicsit.:P
Hogy mit csinálj? Semmit. Egyszerűen ne foglalkozz azzal aki nyomul, nem kell neki mondani az igazat, nem kell mondani semmit. Majd megunja, ha semmire sem reagálsz.
Azért egy munkahelyen nincs ezer kolléga ahhoz, hogy pár kezdeti kellemetlenség után is legyen aki próbálkozzon, ha tévednék, elnézést.
Ezzel pedig igazából nem nagyon tudsz kezdeni, én ugyanebben a cipőben járok akárhányszor párkapcsolatba kezdek, mivel pusztán együtt járáshoz nem jár jegyűrű vagy más egyből kiszúrható jelzés, sokszor kell nemet mondanom.
Az más kérdés, hogy alapvetően inkább hízelgőnek érzem, és kellemetlen inkább annyiból tud lenni, ha amúgy szimpatikus és normál körülmények között még kedvem is lenne megpróbálni. Kísértés is tud legalább olyan rossz lenni, na meg a tüske, hogy miért nem akkor találnak meg amikor egyedül voltam?
Ha valaki tehát mond egy jó megoldást, pláne ha az uniszex alkalmazható, azért érdekes lenne olvasni. De az amit a kérdező ír, és hogy még egy egészen kicsit sem hízeleg neki, vagy esne jól, azért nehéz elhinni.
Nem tudom hol élsz de szerintem simán el lehet élni apró bókokkal anélkül hogy nagyon magamra gerjesztenék bárkit. Kedves vagyok az ok de ez még nem jelenti azt hogy olyan intim zónámba engednék bárkit, hogy le kelljen magamról vakarni.
A pofátlanabbaktól (bepróbálkozósoktól) szexuális ajánlatot mindig fogsz kapni. Ha nem így lenne kezdhetsz kételkedni a vonzerődben, de ha ezeket viccnek kezeled érteni fogja, ha nem érti akkor igen ostoba és pofátlan emberekkel veszed körbe magadat. Ezen változtass.
"Én már jó pár éve tudom, hogy (sajnos) a saját nememhez vonzódom."
Mivel ott van hála Istennek az a sajnos, így ajánlok figyelmedbe egy videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!