Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "vakarjam le" magamról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "vakarjam le" magamról a férfiakat?

Figyelt kérdés
Nem kell nekem jönni és szétszedni az önbizalmamat, tudom ez itt szokás. Nem az van a háttérben amire gondoltok! Én egy sokak szerint csinos nő vagyok, nem vagyok öntelt, de belelátok a tükörbe, semmiképpen sem vagyok csúnyának mondható, ennyit azért látok. És éppen emiatt a férfiaknak egyértelműen gyakran tetszek meg és ismerkedni akarnak, meg ilyenek...csakhogy! Én már jó pár éve tudom, hogy (sajnos) a saját nememhez vonzódom. Igen, leszbikus vagyok. És mivel ez nem egy olyan dolog, amivel kérkedni szeretnék, meg ugye nem is állhatok mindenki elé akárhová megyek (munkahely, bolt, stb...) hogy én nem a fiúkat szeretem, szóval véletlenül is, de próbálkoznak nálam. Nekem pedig nagyon kellemetlen amikor nagyon nyomul a fiú és mondanom kell, hogy leszbikus vagyok és szinte megtorpan. Meg elmondja akinek lehet és én meg nem vagyok erre büszke, szóval mit csináljak? Rettentően nehéz így élnem. És a legrosszabb az, hogy sok férfi azt hiszi csak direkt kitalálom, hogy ne nyomuljanak mert sosem látnak leszbiskedni, meg nővel...jó hogy, hiszen nem vagyok rá büszke, mint már írtam.
2012. dec. 21. 05:44
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hizzál meg . Mondjuk ez se 100%-os, csak kb 50-de jobb mint a semmi.
2012. dec. 21. 06:37
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Az amúgy nem gáz. Minden nő lezbi egy kicsit.:P

Hogy mit csinálj? Semmit. Egyszerűen ne foglalkozz azzal aki nyomul, nem kell neki mondani az igazat, nem kell mondani semmit. Majd megunja, ha semmire sem reagálsz.

2012. dec. 21. 06:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm ezt a két "segítőkész" választ. Látom a világ jobbá és okosabbá válása sem jött be a jóslat szerint...
2012. dec. 21. 06:47
 4/8 A kérdező kommentje:
3. válaszadó, neked köszönöm!
2012. dec. 21. 06:48
 5/8 Patrik24 ***** válasza:
51%
Vegyél fel karikagyűrűt.
2012. dec. 21. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért egy munkahelyen nincs ezer kolléga ahhoz, hogy pár kezdeti kellemetlenség után is legyen aki próbálkozzon, ha tévednék, elnézést.

Ezzel pedig igazából nem nagyon tudsz kezdeni, én ugyanebben a cipőben járok akárhányszor párkapcsolatba kezdek, mivel pusztán együtt járáshoz nem jár jegyűrű vagy más egyből kiszúrható jelzés, sokszor kell nemet mondanom.

Az más kérdés, hogy alapvetően inkább hízelgőnek érzem, és kellemetlen inkább annyiból tud lenni, ha amúgy szimpatikus és normál körülmények között még kedvem is lenne megpróbálni. Kísértés is tud legalább olyan rossz lenni, na meg a tüske, hogy miért nem akkor találnak meg amikor egyedül voltam?

Ha valaki tehát mond egy jó megoldást, pláne ha az uniszex alkalmazható, azért érdekes lenne olvasni. De az amit a kérdező ír, és hogy még egy egészen kicsit sem hízeleg neki, vagy esne jól, azért nehéz elhinni.

2012. dec. 21. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom hol élsz de szerintem simán el lehet élni apró bókokkal anélkül hogy nagyon magamra gerjesztenék bárkit. Kedves vagyok az ok de ez még nem jelenti azt hogy olyan intim zónámba engednék bárkit, hogy le kelljen magamról vakarni.

A pofátlanabbaktól (bepróbálkozósoktól) szexuális ajánlatot mindig fogsz kapni. Ha nem így lenne kezdhetsz kételkedni a vonzerődben, de ha ezeket viccnek kezeled érteni fogja, ha nem érti akkor igen ostoba és pofátlan emberekkel veszed körbe magadat. Ezen változtass.

2012. dec. 21. 08:13
 8/8 anonim válasza:

"Én már jó pár éve tudom, hogy (sajnos) a saját nememhez vonzódom."

Mivel ott van hála Istennek az a sajnos, így ajánlok figyelmedbe egy videót:

[link]

2013. jan. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!