Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Születésnapra gyémánt karperecet?
Figyelt kérdés
Még nem a barátnőm, tetszünk egymásnak; 3 hónapja ismerem, meghívott a 18-ik szülinapjára (én 19 vagyok) és, gondoltam, hogy gyémánt karperec vagy fülbevaló, vagy valami kisebb, mennyibe kerülhet a csináltatása? ha én adom bele a gyémántot? Például valami vékonyabb karperec 5-6 gyémánttal egy sorban. Ehhez hasonló: [link] 2016. szept. 17. 18:32
1/8 anonim válasza:
Menj el egy ékszerészhez és ott mondani fognak egy árat
2/8 A kérdező kommentje:
Oké, de az ajándék jó? vagy túl korai ilyesmit venni még?
2016. szept. 17. 18:39
3/8 anonim válasza:
Nagyon nem költenék ennyit a korodban, főleg nem 3 hónap ismeretség után. Még két éves évfordulóra sem...
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlotok?
2016. szept. 17. 18:45
5/8 anonim válasza:
Valami olcsót. Nme kell szórni a pénzt, plusz nem is a barátnőd.
6/8 anonim válasza:
Az ilyen ékszer elég drága, és igaza van a többieknek, hogy nem is kell ilyesmit venni. Ha ékszert akarsz, az se baj, de nézz valami olyat, ami illik a stílusához, valami bizsut. Vannak elegánsabbak is, de ha magamból indulok ki, mikor 18 voltam, jópofa lehet valamilyen katica vagy alma vagy ilyesmi fülbevaló vagy medál egy vékony bőr szalagon. Vagy ha gondolod, nézz körül topekszerek-en, ott van mindenféle bizsu, ezüst, akár Swarovski is. Sok sikert :)
7/8 anonim válasza:
ez az ajándék túlzás lenne, úgy, h még nem vagytok kapcsolatban :) az ötlet jó, de picit későbbre tartogasd :)
8/8 anonim válasza:
Majd ha leéltetek már 40 évet együtt, utána költs ennyit nőre! Egy barátom a válására költött 20 millát, aztán a másodikra is 20 millát. Vegyél neki virágot, és feküdj le vele minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!