Akinek gyémánt eljegyzési gyűrűje van, annak hány karátos benne a kő? Képet küldenétek, hogy néz ki az ujjatokon?
Nekem ezért nincs ilyen kiálló köves gyűrűm :)
Nem tudom, hogy lehet vele bármit is megcsinálni. Vagy akár egy harisnyát felhúzni.
Az enyémben 5 db pici kő van, amik síkban vannak, bele vannak dolgozva a gyűrű "testébe".
Evek ota megvan ez a gyurum,szoval ha dicsekedni akarnek,ezen a reszen mar akkor is tul lennek 😉 masreszt allunk ugy anyagilag,hogy ne egy sza ros gyemantgyuruvel kelljen dicsekedni,ettol ezerszer nagyobb ertekeink is vannak! Itt most vagy nem tudsz olvasni elso,vagy ertelmezni nem tudsz! 😂
Szeretnek latni mas meretu gyemantokat is felveve,hogy lassam mi az ami meg belefer a mindennapjaimba. Es attol,h gyerekem lett,igenis szeretnem hordani a gyurumet! Nem azert kaptam,hogy egy dobozban porosodjon,igy inkabb kisebbre cserelnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!