Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok ha a barátmőtök szüzességét kapnátok születésnapra + 1 évesre?
Szia!
Szerintem örülne Neki,végülis elég nagy ajándék ha azt adod oda Neki ami Neked eléggé fontos.
Nem is ajándékként , sem tárgyként kezelem. Szimplán féltett dolga ez egy lánynak, és szerintem egy fiúnak is jól eshetne ha a barátnőjéét megkapatná,pláne ha szereti.
És mindenképpen bizalom :D
Hát elég szánalmas, az tény.
Talán te kényszerből teszed vagy mi?
Az ilyen maguktól elszállt nőktől rosszul vagyok, hasra kell esni, mert hajlandó lefeküdni az emberrel.
Nem tartom jó ötletnek
Hány éves vagy?
Mért nem inkább házasságban akarod odaajándékozni? Ezt akkor szokták igazi ajándékként adni. Ha azt akarod, hogy megbecsüljék az ajándékodat, ami egyébként rettentő nagy kincs esetedben, akkor ne most add oda. Majd amikor gyűrű lesz az ujjadon!
Ellenben nem biztos, hogy úgy fog elsülni, ahogy szeretnéd, vagy elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!