Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzési gyűrű, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzési gyűrű, az mindenképpen gyémánt gyűrű?

Figyelt kérdés
Mert én olyanra gondoltam, amiben kék a kő, de elbizonytalanodtam.
2016. szept. 14. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Természetesen nincsen kötelező szabvány :)

Általában a párja ízlése szerint választja az ember, a nővérem például egy ametiszt köves eljegyzési gyűrűt kapott mert az a kedvence, de volt olyan ismerősöm akinek gyöngy díszítette, mert sokkal jobban szereti azokat mint a köves ékszereket.

2016. szept. 14. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
A kérdező, ha nő akkor természetesen igen, ha fiú akkor menj ki az Ecseri piacra!
2016. szept. 14. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem.. Számomra az arany karikagyűrű az eljegyzési gyűrű.
2016. szept. 14. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 +1

A köves az a kísérőgyűrű

2016. szept. 14. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem, ez a gyémántipar nagy lobbizásának lett az eredménye. (Komolyan, nem csak összeesküvés-elmélet.)
2016. szept. 14. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém cirkónia kő, és fehérarany, nem is vártam volna a páromtól, hogy gyémánt legyen, de kék kőnek nem biztos, hogy örültem volna, mert az nem mindenhez megy.
2016. szept. 14. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Na jó, én most egy gyűrűt akarok venni amivel megkérem a kezét, azt hittem azt hívják eljegyzési gyűrűnek (hiszen azzal akarom eljegyezni), de felőlem hívhatják máshogy is, lényegtelen. Karikagyűrűt majd az esküvő előtt csináltatunk ketten közösen.

Azért gondoltam kékre, mert azt szereti. Nem szokott nagyon ékszert hordani, de van egy medálja amiben egy kék kő van, és az szokta használni. Nem értek hozzá igazából, azért kérdezem.

2016. szept. 14. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én fehérarany gyűrűt kaptam zafírkővel

Imádom, és a legszebb a világon :) Sokkal jobban örültem neki, mintha gyémánt lett volna

2016. szept. 14. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nyugodtan vehetsz kéket :) Egyébként jól tudod az eljegyzési gyűrű amivel megkéred, a karikagyűrűt (=jegygyűrűt) meg később együtt kiválasztjátok. Nálunk így volt, és manapság ez az általános. Sok boldogságot.
2016. szept. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!