Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatba a szünet mennyi ido?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 11:23
12/18 A kérdező kommentje:
érdekelt más vélemény is
2016. szept. 10. 12:12
13/18 anonim válasza:
akkor meg minek próbálod cáfolni?
14/18 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban nincs szünet.
15/18 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, hogy olyan, hogy szünet, nincs.
Mégis mi az, hogy szünet? Kijelentitek, hogy akkor most X hétig szinglik vagytok, és nem szeretitek egymást, utána meg megint újra dúl a láv?
(Aztán persze akkor jönnek a "de szünet alatt d*gtál mással" sztorik, amikből olyan Mónika Show-ba illő jelenetek kerekednek ki, hogy ihajj!)
Ha két ember szereti egymást, akkor nem tart "szünetet". Ha probléma van, akkor megoldják, megbeszélik. Ha pedig nem tudják, akkor azon az sem fog segíteni, ha pár napig nincsenek együtt.
16/18 A kérdező kommentje:
és ha idot kér akkor mi van ?
2016. szept. 10. 15:02
17/18 anonim válasza:
Én pl nem vagyok híve a szünetnek, de én is kértem már, mert a gondjainkon állandó jelleggel csak veszekedni tudtunk, megoldani nem, mert annyira különbözött az adott dologról a véleményünk. De ez a szünet nem olyan szünet, hogy akkor most nem vagyunk együtt, ezt is tisztáztuk előtte, a szabályok adottak, annyi, hogy mindketten higgadjunk le és gondolkodjunk azon, mennyiben tudunk kotudunisszumot kötni vagy ha nem, akkor hogyan tovább. Nekünk ez jót tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!