Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szünet a kapcsolatba=?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ann.nunu kérdése:

Szünet a kapcsolatba=?

Figyelt kérdés
A barátom szünetet kért 10 hónap után... Mostanában több problémás veszekedésünk is volt, és azzal indokolta, hogy egy kicsit sok voltam neki, pedig épp hogy mostanában kevesebbet találkoztunk. Azt mondja szeret ugyanúgy mint előtte, és ez nem szakítás, meg hogy több rosszat adok neki mint jót. Ezzel nem értek viszont egyet. Mindent megteszek érte, ő még csak a buszmegállóba se kísér le. Szeretem, és nem akarom elveszíteni, de nagyon feldühített ezzel. Ignorálom, de nem tudom mit tegyek. Úgy fogom fel a dolgokat hogy szakítottunk, mert nem viselném el ha várnék rá heteket majd közölné hogy nem akar visszajönni. Mit tanácsoltok? hagyjam a fenébe vagy várjak rá?

2013. ápr. 7. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem várnék rá, az biztos. Milyen alak lehet az, aki még a buszmegállóba se kísér le? Nagyon úgy néz ki, hogy neki nincs szüksége rád, szerintem akkor neked se legyen szükséged rá. Hidd el, vannak nála sokkal jobbak is...
2013. ápr. 7. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szünet?? Ezt te se hiszed el.

Szerintem ez bukta...

2013. ápr. 7. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
hagyjad szerintem, ezek a szünetes dolgok sose sülnek el jól
2013. ápr. 7. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt soha nem értettem minek, ha nem tudják elviselni egymást, akkor ezután sem fog változni

"több rosszat adok neki mint jót" - talán jó lett volna tudnod miért mondja ezt,

szakítás lesz N

2013. ápr. 7. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Hagyd, ebből már nem lesz semmi. Nálunk is úgy volt, hogy majd visszajön és én hülye vártam, reménykedtem, hogy hátha..

Aztán egyik nap( két héttel a szakitás után) láttam kézenfogva sétálgatni egy csajjal.. A gilisztában több a gerinc mint néhány emberben.

2013. ápr. 7. 12:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! elég egyértelmű, hogy ezzel senki nem jár jól. nem is értem eddig miért nem léptem :/
2013. ápr. 7. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy jött vissza, hogy szeret, és rendesen akarja csinálni. Ment is egy ideig a dolog, több, mint két évig voltunk együtt. Most szakítottunk,de nem sajnálom, hogy akkor, amikor a kérdést kiírtam, nem mentünk szét. Azért köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!