Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás után mennyi idő az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő az, amíg nem illene új kapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

erre nincs szabály, van aki előbb kezd új kapcsolatot, minthogy szakítana ...

így nem lehet válaszolni a kérdésre, mert semmilyen körülményt nem ismertettél ...

felteszem van már kiszemelt, ha úgy érzed vele boldog lehetsz, szerintem nem kell az órát nézni ...

ha csak azért kezdenél új kapcsolatba, hogy ne legyél egyedül, akkor meg várjál inkább olyanra, aminek tényleg van értelme

2016. júl. 31. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy volt, hogy két hete szakított exem, de kb egy-másfél hónapja valami nem stimmelt kapcsolattal. Szakítás előtt pedig kb másfél hétig alig beszéltünk (nem volt itthon és nem is nagyon akart velem beszélni). Ez a kapcsolat három hónapig tartott, meg az a két szenvedős hét. És most pedig van egy srác, akivel beszélgetünk, és találkozni is fogunk, de egy picit aggódom, hogy ez kissé gerinctelenség... bár a találkozás nem kimondottan randi, de a srác dobta fel, hogy ránézzen a gitáromra. De ő pedig olyan (tudom róla) hogy igazából könnyen belehabarodik egy lányba és nekem is tetszik. Szóval ez zavar. Hogyha szakítás után ilyen hamar kialakulna valami.
2016. júl. 31. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez így egyáltalán nem az ... persze nem kell egyből jegyben járni, de ismerkedni, találkozgatni lehet, aztán ha összejöttök akkor mivan? sok boldogságot :)
2016. aug. 1. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Te érzed,hogy mikor tetted túl magadat, és erősödtél meg újra annyira, hogy valakit megint beengedj az életedbe, és egy új kapcsolatnak legyél az egyik fele; és ne csak használni akard a másikat arra, hogy elfelejtsd az előzőt.
2016. aug. 1. 00:09
 5/7 anonim válasza:
100%

Ezt te érzed! :)

AZ előző barátommal mielőtt szétmentünk más kb 2 hónapja nem voltak rendben a dolgok, tehát már azelőtt "túlvoltam" rajta, mint hogy szétmentünk.

A jelenlegi barátomat 1 hétre a szakításra ismertem meg. MAjd 1 hét beszélgetés/randizás után összejöttünk.

( 19-én mentünk szét X-el, és következő hónap 4-én jöttem össze Y-al)

Nem bántam meg, pedig most lesz 11 hónapja, hogy összejöttünk, szerintem ez egyénfüggő!

2016. aug. 1. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Még aznap rakj fel egy fotót az fb-re, amin éppen valaki mással dugsz, és dörgöld az exed képébe :)
2016. aug. 7. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
az illendőség oldaláról tekinve: 0 perc- Azután már lehet.
2016. aug. 7. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!