Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért csinálja ezt?
A baratommal lassan 1 honapja vagyunk/voltunk egyutt. 2 nappal a nevnapja elott meg minden oke volt. A nevnapjan ugye nem koszontottem fel, mivel szemelyesen szerettem volna csak o ugye ezt nem tudta. Masnap rairtam, hogy tudunk-e talalkozni...latta de nem reagalt a kerdesemre. Eszrevettem, hogy kerul, nem jott le hozzank, semilyen formaban sem keres. Az utobbi 2-3 napban egesz nap azt jatsza el, hogy elottunk motorozgat/kocsikazgat. A dolgokat persze nem akarja megbeszelni, pedig meg o irta, hogy megkene beszelni...de ezek szerint megsem...
Szerintetek azt varja, hogy ,,fussak" utana? Vagy rosszul erintette meg a nevnapos dolog? Vagy csak valami mas lehet a hatterben? Szerintetek mit akar elerni a kocsikazassal/motorozgatassal??
Nekem is szarul esne, ha nem köszöntene fel a párom, de megvárnám a következő találkát, hátha ott...
Gyerekes amit csinál szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!