Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el akar menni kamionozni! Mit tegyek?
Az lehet, hogy csak értetek csinálja, de előbb utóbb a kapcsolatotok menne rá. Bár nem biztos. Egyik ismerősöm kamionozik és mellette élettársa van, van két szép gyerekük, az egyik 3 éves, a mások 10. Nagyon jó a kapcsolatuk, nincsenek veszekedések se semmi. Bár ez csak rajtatok múlik.
Remélem tudtam segíteni :D
Hali, a leírásod alapján szerintem a párod uralni akar. Nem egyenértékű társként tekint rád hanem te az ővé vagy és szerintám már most is érzed, hogy valamelyest feletted is áll. És ez általában az idő múlásával csak erősödik. Biztos, hogy szeret is, de akiben mellé ezek a tulajdonságok társulnak annak nincs jó vége.
Ne menj tanulni, ne dolgozz. Legyél otthon az ő kis szeretett tulajdona akit őrizget. A vége az lesz, hogy már barátaidhoz se menj, társaságba se járj. A neten is figyeli majd kivel beszélsz..stb.
Én most kezdem a kamionozást. Nem könnyű a hosszú távollétek miatt. De persze a párom támogat és nem kellet semmilyen "érted csinálom bébi meg a közös jövőnkért" szöveggel győzködnöm.
Megérti miért csinálom, persze ez oda vissza működik. Most is éppen egy sulit intézünk neki, hogy haladjon legyen egy végzettsége ami nem csak wc papírnak jó.
Az uralkodó fajta szeretet elnyomja a másikat és tönkre teszi. Az a felfogás, hogyha szeretek valakit akkor annak a legjobbat akarom és segítek is neki ebben sokkal jobb és egészségesebb :)
Persze ez csak egy vélemény, a valódi helyzetet te érzed igazán.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!