Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt?
A baratom 20, en 17 eves vagyok. 10 honapja vagyunk egyutt, o a kapcsolatunk elejen eleg sokat maszkalt buliba de mivel tobbszor is mondtam neki hogy engem ez zavar, megvaltozott es azota nem jar. Viszont az exe egy kocsmaban dolgozik es oda leszokott jarni inni, mindig azt mondja hogy nem miatta megy, csak szereti azt a helyet. De engem akkoris zavar, nem az az egy kocsma van a vilagon. Tobbszor is mondtam neki hogy zavar, de akkoris neha lemegy es ha megkerdezem hol volt, mindig letagadja. Vissza is mondtak, hogy szoktak ott beszelgetni, hulyulni. Talan meg nem lepett tul az exen?
Tegnap voltunk 10 honaposak, de o inkabb felment az egyik haverjahoz inni ahol ott volt a baratjanak a baratnoje is, de engem sose hiv sehova, es meg velem kaffig ha azt merem mondani hogy legalabb ezen a napon legyen velem.. Tobbszor is probaltam mar vele megbeszelni, de hiaba ugyanugy csinalja ra 1-2 hetre. Miert csinalja ezt?

Nem tudni miért csinálja,bizonyára mert ember,ráadásul fiatal aki szeret szórakozni. Ami normális. Ami nem normális az az,hogy mindent meg akarsz tagadni tőle. Nem is csodálom,hogyha inkább hazudozik,már biztos nincs kedve a tilalmakat hallgatni. Figyelj Kérdező,a fiatalok mulatnak. És igen,van kedvenc kocsmájuk is és nem érdekli őket,hogy ki dolgozik ott.
Való igaz,hogy a 10 hónapforduló nagy dolog,de azért nem a legfontosabb. Pl mi a párommal nem is nagyon számlálgatjuk ezeket. Majd ha évforduló lesz,azt megünnepeljük,de mást nem érdemes ennyire komolyan venni. Valamint ha szeretnél vele menni a barátaihoz,akkor tudasd vele,beszéljétek át rendesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!