Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van valami ötletetek, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami ötletetek, hogy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 napja nem találkoztunk,és amióta látta,hogy csevegek más fiúkkal is,azóta nem hív el. Utoljára tegnap írt nekem,hogy elege van abból,hogy én beszélgetek más fiúkkal is,felajánlottam ekkor rögtön,hogy abbahagyom,de emiatt ne vesszünk össze,mert nem ér annyit.Majd utána közölte,hogy nem is érdekli igazából.Elmondtam neki azt is,hogy semmi oka a féltékenykedésre,erre ő annyit felelt,hogy csak szeretném,hogy az legyen.Azóta nem tudom hova tenni,össze vagyok zavarodva. Szerintetek csak tagadja,hogy féltékeny,vagy már nem akar együtt lenni velem? Én 17/L Ő 17/F

Válaszokat köszönöm előre is!

2016. júl. 9. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek - szerintem ő maga sem tudja, hogy mit akar...

...ha nekem volna egy barátnőm, én akkor haragudnék meg rá, ha nem beszélgetne másokkal :)

Öt nap nem a világ... hidd el nekem. Ha öt napig nem találkoztok, utána felkapja a vizet, bevágja a durcit, hogy más fiúkkal találkoztok, utána pedig össze-vissza magyaráz, ráadásul úgy is, hogy TE zavarodsz össze (mert nyilván nem vagy hülye, hanem tényleg olyanokat mond és állít, hogy már tényleg te nem érted az egészet), akkor vele van a baj... méghozzá nagy baj.

Ismételni tudom csak magamat - sz'tem ő az, aki nem tudja, mit akar.

2016. júl. 9. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
*hogy más fiúkkal beszélgetsz, bocsánat, elírtam.
2016. júl. 9. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy erre keni az egészet és szakítani akar vagy hisztis lúzer.
2016. júl. 9. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:

De szüntelenül bókoltál a srácokkal vagy erotikus tartalmú beszélgetések voltak? Mert ha nem, akkor a barátodnak nincsen joga kiakadni.

Tudod, vannak olyan emberek akik teljesen kisajátítanak másokat. Most nekem a barátod is ilyennek tűnik. Nem egészséges, hogy egy kapcsolatban ilyesmit megtiltson neked.

2016. júl. 9. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!