Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, egy hete szakitottam a 19 éves barátnőmmel. Azt mondta elfogadja a dolgot, látszólag megértette, hogy vége. De mióta szakítottunk kb. minden 5 percben megosztja Facebookon, hogy éppen mit csinál, mit eszik, mit iszik, cserélgeti a profilképeit és mindenféle újságcikket megoszt. Azelőtt nemxfacebookozott ennyit. Szerintem arra vár, hogy én lájkoljam a hulyesegeit és mivel csak azért sem lájkolom, egyre több mindent megoszt. Most leállítottam a követését is, mert idegesített.

2016. júl. 4. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát eddig gondolom, veled foglalkozott, most meg nem tud magával egyebet kezdeni, minthogy a neten lóg. Leköti magát külső dolgokkal, hogy ne kelljen a szakítás gondolatára figyelnie- szerintem.
2016. júl. 4. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ebben is van valami. De közben nem veszi észre, hogy mások elott nevetségessé válik.
2016. júl. 4. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
*meg esetleg magának akarja bizonyítani a profilképeekkel, hogy ő jó nő, mert kicsit alábbhagyott most az önbizalma, önértékelése, mivel elhagyták, és így próbálja tán kompenzálni, hogy megmutatja másoknak , hogy deszép, és akkor még ha csak neten keresztül is, elismerő pillantásokat, kommenteket gyűjt be.
2016. júl. 4. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert ő még mindig szeret és probálja el érni hogy rá írj :)
2016. júl. 5. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
hülye gyerek!! ha valóban nem érdekelne, hogy mindent osztogat akkor ezt a kérdést fel se tetted volna. kacérkodsz és élvezed, hogy utánad lohol. gg wp ez
2016. júl. 6. 04:18
 6/7 anonim válasza:
ugyanezt csinálja az én exem is. -.-
2016. júl. 6. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Fel akarja kelteni valaki vagy a te figyelmedet szerintem
2016. júl. 6. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!