Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt egy ilyen fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt. Izmos, okos, velejéig férfias és tegnap este amikor nálunk volt le akartam vele feküdni. Amikor a nadrágjához nyúltam, hirtelen abbahagyta a csókot és azt mondta, hogy ő nem akarja a házasságkötésig elveszíteni. Én nem akarok vele szakítani, de már nagyon kívánom. Mit tegyek? Szerintetek benne maradjak a kapcsolatban és várjak még 1-2 évet? Mindketten 18 évesek vagyunk.
2016. aug. 16. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vallásos? Mert ha igen, akkor sajnállak. Kikell addig bírnod.
2016. aug. 16. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Szakíts vele :P
2016. aug. 16. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Beszélj vele erről, ha meg nem sikerül, akkor én otthagynám.
2016. aug. 16. 12:49
 4/12 anonim válasza:
Ha szereted maradj vele és tiszteld amit akar a házasság után pedig nyomhatjatok;) az igazi kapcsolat és szeretet áldozattal jár de sokkal többet kapsz vissza..
2016. aug. 16. 13:14
 5/12 anonim válasza:
Elhagyhatod, de akkor eleted vegeig banni fogod, ilyen erkolcsileg egyenes ferfira vagyik minden no, nem?? Tessek, te megkaptad, ha elengeded, csak magadra vess
2016. aug. 16. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Arra az emberek zöme nem vágyik, hogy csak a házasság után lehessen a párjával, főleg fiatalkorban nem. Mindössze hűséget várnak.

Amúgy meg kérdező, neked kell tudni, szereted e annyira, hogy kivárod.

2016. aug. 16. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Esetleg megkérdezheted hogy más pl. orális szex bele fér e ? Vagy esetleg meg ujjazna e ? Egyszóval petting is tilos , vagy csak maga a vaginális behatolás :D ? Ha annyira szereted akkor meg szerintem várjál még , habár nehéz lesz .
2016. aug. 16. 21:55
 8/12 Subler4everybody ***** válasza:
Izmos, okos, velejéig férfi, és nem akarja. Most vagy nagyon ronda vagy, vagy homokos a csávód, mint egy görög tengerpart
2016. aug. 18. 14:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon vallásos. Tuti nem meleg és szerintem nem vagyok egy csúnya lány.
2016. aug. 18. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
#9. Már bocs, de ott b*sztad el, amikor összejöttél vele úgy, hogy nagyon vallásos.
2016. aug. 18. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!