Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ilyenek a nők?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés
Ha haragszanak és beszélgetek egésznap fentvagyok facebookon néha elkezd bunkózni vagy valami olyannal jön ami neki rossz mert hogy régen rosszat csináltam de ha meg alig vagyok fent facebookon mert elmegyek a haverokkal néha visszairok neki akkor egyből már áradozik. De ha együtt vagyunk végig bujik szerelemes stb.. Ha elkezdem kicsit leszarni alig visszaírni miért viselkedik mashogy? És ha meg fent vagyok allandoan és irok neki egyből vissza néha meg miért olyan..?
2016. aug. 11. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A tyúk vagy a tojás volt előbb?

Kb ennyire nehéz erre is válaszolni. Sok ilyen van, de nem minden nő ilyen. Tapasztalat. Ez általában azokra igaz akik unják magukat mint az állat.. Ha kicsit több elfoglaltsága lenne, nem csesztetne.. Unatkozik, plusz éhezik a figyelmedre.. Mond el neki érthetően, hogy nem a neten éled az életed, és vannak más elfoglaltságaid is

18/f

2016. aug. 11. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy az első írja. A csajszi mivel mással nem tudja elfoglalni magát, ezért veled akarja. Amikor meg bunkózik mikor irkálsz neki, akkor meg valószínűleg az előbbi dolog miatt duzzog még, hogy keveset foglalkozol vele, és ezt próbálja sugározni neked. Csak ezt ilyen női-ufónyelven. Amikor meg veled van, akkor meg azért olyan odabújós, mert próbál lenyűgözni, hogy érdemes vele lenned.

Legalábbis én ezt tudom ebbe belelátni.

20/f

2016. aug. 11. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
annyi még, hogy nem feltétlen te foglalkozol vele keveset, hanem ő érzi kevésnek.:D
2016. aug. 11. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!