Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz lehet ez az elméletem?

Hát, ha te hiszel ebben, hogy a sors ez alapján rendezi az emberek életét, akkor (ha lány vagy) ne viselkedj "k*rvásan", és mivel normális leszel, ezért biztos össze is fog jönni egy jó, tartós kapcsolat.
De egyébként szerintem nem minden esetben van ez így, persze biztos vannak erre is példák. De ismerek olyanokat, akik annak ellenére, hogy eljártak bulizni, és ezt csinálták, később lett boldog párkapcsolatuk, de persze olyat is ismerek, aki nem járt nagyon bulizni, vagy ha esetleg mégis elment párszor, és csak a barátaival volt akkor is, nem igazán lettek normális kapcsolatai.
Nem erről szól ez amúgy sem teljesen, hogy ki érdemli meg és ki nem. Meg hát, szerintem abba senki nem hal bele, hogyha nincs párja éppen, és a bulikba mindig próbál megismerni új embereket, hiszen ez nem válik senki hátrányára, sőt, inkább előnyére.
De persze nem is kell minden buliba mással smárolni/összefeküdni/megd*gni, hiszen nem nagyon szokta senki szeretni az ilyen olcsó lányokat, vagy olyan fiúkat, akik minden buli után mást visznek haza. Bennük általában senki nem bízik meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!