Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy elmeletem a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy elmeletem a leszbikus nokrol, mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Tehat ,el az a hiedelem,hogy az igazi leszbikusok a csunya,sok esetben kover nok,mig a szep,noies no csak divatleszbikus lehet . (Most itt nem a buliban csokolozo tinilanykakra gondolok,hanem akik novel parkapcsolatban elnek!) Szerintem pont az a helyzet ,hogy a csunya,kover leszbik igazabol nem leszbikusok ,hanem csak azert jonnenek ossze novel,mert nincs ferfi ,aki hozzajuk erne,igy azt gondoljak,nonek kelleni fognak,ha ferfinek mar nem.(bar ,ok a nok koreben sem kelnek el,mert csunya ,kover nok a leszbik koreben sem menok,max. ha talalnak egy hozzajuk hasonlo dagi,csunya not)Es az igazi leszbikusok pont ,hogy a szep,noies nok,mert ok eleve haritjak minden ferfi kozeledeset,es penisz irant kifejezett undort ereznek.(kulonosen az oralis szex irant).

Ezert tok felesleges a szep,noies leszbikusoknal probalkozni a ferfiaknak ,inkabb pont,hogy a csunya,kovereknel kene ,mert azok meg orulnenek is a kozeledesnek.(bar tudom,hogy naluk nem fognak,ami ertheto ,mert kinek van gusztusa egy kover csunya nohoz?)

2015. dec. 8. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Ide írhatnak a kövér csúnya nők! 27/f

Te meg kapd be kérdező!

2015. dec. 8. 17:52
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
En azt gondolom az elmeletedrol,hogy egyike a legnagyobb baromsagoknak, amit valaha hallottam. (Egy noies leszbikus)
2015. dec. 8. 18:17
 3/17 anonim válasza:
100%

Nem vagyok leszbikus, de ez szerintem hülyeség. Akkor a melegek is ezért melegek? Ennek semmi értelme. Egyébként pedig ismerek olyan lányt, aki nagyon szép, de leszbikus (tényleg az.)

Szóval ne haragudj, de szerintem ez nem igazán jó elmélet.

2015. dec. 8. 18:22
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez kib.szott nagy hülyeség már ne is haragudj.
2015. dec. 8. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hülyeséget is csak a gyakorin olvashat az ember
2015. dec. 8. 18:57
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Asd el magad kerlek-.-
2015. dec. 8. 19:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha csak 13 éves vagy, lehet még azt hiszed, így működik a világ. De nem!
2015. dec. 8. 19:10
 8/17 A kérdező kommentje:

Ahogy latom,sokan kiakadtak a megallapitasaimon ,pedig tapasztalatbol beszelek! Mindket vegletbol ismerek leszbikus noket ,tehat szep,noies lanyokat ,es olyanokat is ,akik csunyak es koverek. (De hangsulyozom ,az elhizasuk miatt csunyacskak ,ha lefogynanak ,szepek lennenek ok is,de kenyelmesebb nekik a nagy tulsuly,es az ebbol fakado slampossag.) A noies ,szep leszbikusok allaspontja ferfiakrol ez: a baratsagra nyitottak veluk ,(sokszor szivesebben baratkoznak veluk,mint lanyokkal)de jarasra ,szexre nem. Mig a kover,csunyacskak kifejezetten utaljak a ferfiakat ,elmondjak mindig,hogy undorodnak toluk es szemetek. Most ,ha valaki sokszor kihangsulyozza ,hogy undorodik vmitol, vagy utal egy bizonyos dolgot/szemelyt az igazabol nagyon vagyik ra. Ez pszichologia.Ha nem kaphatod meg ,akkor latszolag utalod,mert igy konnyebb elviselni ,hogy nem lesz a tied.

A meleg ferfiakra ez az elmeletem nem all, mert ok kifejezetten vonzak a noket ,legalabbis az ilyen beallitottsagu ferfi ismeroseimet mindig sok lany veszi korul.

Szoval ezert gondolom ezt a leszbikusokrol.

2015. dec. 8. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg provokációnak írtad a kérdést.

Ne haragudj, de annyira értelmetlen dolgokat írsz és olyan mondatszerkezetben, hogy eskü, csak azért nem állok le megcáfolni az elméletedet, mert rendesen fáj a butaságod. :(

2015. dec. 8. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
te szánalmas szerencsétlen korcs
2015. dec. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!