Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan, aki nyíltan felvállalja, hogy leszbikus párkapcsolata van?
Úgy értem, senki elől nem titkolja. A család, a barátok, munkahely/suli is tud róla. (Akár még facebookon is ki van írva). Vagy inkább a rejtőzködést preferáljátok? (Amit szintúgy megértek.)
19N
Mi sajnos titkolózunk, pedig már több, mint 5 éve együtt vagyunk.
Még itthon lakok és a szüleim biztos kitennének, ha megtudnák. Jövőre viszont már tervezzük az összeköltözést. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Egyébként sem vagyunk olyan tipusúak, hogy világgá kürtölnénk a dolgot, vagyis hát senkinek semmi köze hozzá.
5 éve vagytok együtt és nem tudják a szüleitek? :O
nekem vannak ismerőseim akik nyíltan vállalják
#1-es, teljes mértékben együttérzek. Nehéz lehet ilyen szülőkkel élni. Ők vallásosak és azért ilyenek, vagy csak simán homofóbok?
Sok sikert majd a későbbi összeköltözéshez a partnereddel. :)
#3-as, jó ezt hallani. Nekem néhány családtagom és a legjobb barátaim tudják, hogy leszbikus vagyok. Egyszer volt egy kéthetes "kapcsolatom" (hamar kiderült, hogy nem illünk össze), amit elmondtam az egyik öcsémnek (ő megtartotta titokban), és kb ennyi volt az összes felvállalásom. :)
hát én biszex vagyok, voltam már lánnyal, szerintem leszek is, de nem tudnám felvállalni kapcsolati szinten..
volt egy lány, aki nagyon szerelmes volt belém, pedig én elejétől fogva mondtam számomra ez csak szex. Kb. 2 hónapig találkozgattunk (jártam fel a lakására) aztán szakítottam és eszméletlenül kiborult, fenyegetett, hogy elmondja a szüleimnek ha nem fogadom vissza.
Megnézem a szép lányokat az utcán, izgat is a dolog, jó is volt lánnyal, de ennyi
14:46
Igen, már 5 éve és hát nem tudják, nem tudom, hogy nem e sejtenek már valamit, abból, hogy mindig vele vagyok, vele töltöm az ünnepeket stb. Néha kérdezgetik hogy miért nincs még barátom, neki van e? Meg hasonlók, hát nem könnyű a dolog, de eddig sikerült. A többség azt hiszi, hogy legjobb barátnők vagyunk.
18:39
Nem vallásosak, csak homofóbok. Gyűlölik őket. Amikor feljön a téma nagyon durvákat tudnak mondani rájuk, szerintük minden betegséget ők terjesztenek és egyszerűen hányingerkeltően undoritó mind.:D Olyan kellemes ezeket végighallgatnom egyébként... Sajnos biztos vagyok benne, hogy ha kiderülne, akkor mehetnék amerre akarok, mert rám többet nem lennének kiváncsiak. Ennyit a feltétel nélküli szeretetről.:(
Facebookra fölöslegesnek tartok bármi hasonlót kiírni, de még ha heteró lennék, akkor sem írnám ki az aktuális kapcsolatom.
Amúgy barátaim, családom (pár ember kivételével) a mostani és az előző kapcsolatomról is tudtak/tudnak, illetve az utcán is megfogom a barátnőm kezét és meg is csókolom ha kedvem tartja. :)
19/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!