Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha komoly kapcsolatban lennétek több éve egy lánnyal és együtt terveznétek a jövőtöket, ti örülnétek egy olyan ajándéknak, hogy egy közös ékszer(akár gyűrű, karkötő, nyaklánc)amit mindketten hordanátok, ami a kapcsolatotok szimbóluma lenne? olyan céllal, mint átlagos kapcsolatban hetero pároknál a gyűrű, mint lánykérés. Nektek tetszene vagy nagy hülyeség? Vagy ti adnátok hasonlót a barátnőtöknek?2015. dec. 5. 15:33
1/5 anonim válasza:
Én örülnék neki nagyon, de adnék is ilyet szerintem több év után, aranyosnak tartom. :)
2/5 anonim válasza:
Hát ha olyat választ, ami tetszik nekem és illik a stílusomhoz (ami nem egyszerű, de ha ismer akkor biztos sikerül neki) , persze hogy tetszene: )
És én simán vennék gyűrűt a barátnőmnek:D Mint ahogy már vettem is, korábban.
De szerintem nem hülyeség az ugyanolyan gyűrű vagy nyaklánc, karkötő... Szerintem elég szép gesztus. : )
3/5 anonim válasza:
Ékszert csak akkor fogok a páromnak ajándékozni, ha eljegyzés lesz, meg ha már a feleségem. Addig nem. De másnak lehet bejön. 24/L/L
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ilyen eljegyzés szerűre gondoltam én is. Nem csak úgy cél nélkül.:)
Köszi a válaszokat!
2015. dec. 5. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!