Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit szólnátok ehhez az utcán,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez az utcán, buszon egy szimpi idegentől?

Figyelt kérdés

Hölgyeim,én egy fiatal lány vagyok...mindenhol a nők pociját figyelem....rendesen nedvesedés fog el egy nagyobb,kerekedőbb vagy szimplán kisebb húsosabb pocitól.Olyan ez nekem mint Gombóc Artúrnak a csoki..jöhet(ne) minden

Szóval,mennyire tartanád bizarrnak ha egy idegen,de szimpatikusnak tűnő lány odamenne hozzád és megsimogatná a pocid?

Hátha van akinek ez bejönne..:)

2015. júl. 1. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy hasam lenne,meg a vegen azt hinnem,hogy Te azt szűrted le a nagy hasambol,hogy terhes vagyok es azert simogatod a hasam.
2015. júl. 1. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lehet tetszene de én is meg akarnák simogatni akkor valamit rajtad :D

23/N

2015. júl. 1. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:

A terhespocik nem jönnek be..azon látszik hogy az vagy sem:)

Állnék elébe..:)

2015. júl. 1. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
egy újabb 14 éves pattanásos kis kamaszgyerek elbaszott fantáziáját olvashatjuk aki erre matyizik, unalmas
2015. júl. 1. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megengedném. :D
2015. júl. 1. 22:40
 6/8 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Öcsém... :) Egy kamasz fiúnak ez teljesen normális fantáziálása. Már a megszólítás. "Hölgyeim". Nők inkább a "lányok", vagy "csajok" megszólítást használják. Ehhez nem kellett volna nőnek beállítanod Magad. :)
2015. júl. 2. 04:28
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

En teljesen szegyellem hogy van egy icipici hasam. Semmit sem lehet latni nasok szerint en megis latom ... :( es olyan csunya

23n

2015. júl. 2. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon beteg! Ha bárkihez így odamennél tuti elküldenének a pi.csába...!

Nem arra gondolok, hogy tetszenek a hasak, az a te dolgod, de hogy letapizz idegeneket... na ne!

2015. júl. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!