Ti mit szólnátok ehhez?
Tegnap délután megbeszéltük a elettarsammal , hogy ma kirándulni megyünk, korán is kelunk mert tankolni kell stb... Este későn értünk haza, mert a barátjával iszogatott . Nem volt részeg.
Ma kb. 9ig feküdt, addig kitakaritottam , majd feloltozott és elment, hogy majd jön...
Kérdezte hogy megyek e? Kávézni szokott menni, de ezt nem tette hozzá. Nem mentem..
Nyilván a kirandulasbol nem lesz semmi már... De totál úgy tesz mintha nem is terveztük volna, egy szóval sem említi.
Én hoztam fel egyébként a napokban a kirándulást. Én úgy érzem, hogy válságban van a kapcsolatunk, azért akartam kimozdulni hogy addig is magunkra koncentrálunk. Jogosan vagyok mérges? És jogosan mondhatnám azt, hogy akkor innentől kezdve engem sem érdekel, hogy mi van velünk ?
23N
Másfél órája kávézik? :)
Amúgy nyilvánvaló, hogy válságban van a kapcsolatotok, ha nem tudtok egymással értelmesen kommunikálni. Mikor elindul, megkérdezed, hogy "hova mész?" "ugye nem felejtetted el, mit terveztünk mára?" stb... És akkor máris megelőzöd ezt a kérdést, mivel rögtön kiderül, hogy mi van és ő mit gondolt.
Biztos vagyok benne, hogy nem felejtette el...csak valahogy mindig minden fontosabb neki, csak az nem ami rólunk szól..
Igazából nem akartam ilyen részleteket leírni, de van egy olyan sejtésem, hogy azért duzzog , mert az éjjel nem szexeltem vele úgy , ahogy azt ő gondolta.
Az előbb hazajött...kérdezte hogy egész nap feküdni fogok e...És közölte , hogy megy ki az anyjaekhoz ..
Nem lehet vele beszélni soha..végig sem hallgatja, a válasza annyi kb , hogy anyad p...csája...szó szerint.
Újabb boldog párkapcsolat.
Ha probléma van beszéljétek meg. Ha nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat miért vagytok még együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!