Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tegnap délután megbeszéltük a elettarsammal , hogy ma kirándulni megyünk, korán is kelunk mert tankolni kell stb... Este későn értünk haza, mert a barátjával iszogatott . Nem volt részeg.

Ma kb. 9ig feküdt, addig kitakaritottam , majd feloltozott és elment, hogy majd jön...

Kérdezte hogy megyek e? Kávézni szokott menni, de ezt nem tette hozzá. Nem mentem..

Nyilván a kirandulasbol nem lesz semmi már... De totál úgy tesz mintha nem is terveztük volna, egy szóval sem említi.

Én hoztam fel egyébként a napokban a kirándulást. Én úgy érzem, hogy válságban van a kapcsolatunk, azért akartam kimozdulni hogy addig is magunkra koncentrálunk. Jogosan vagyok mérges? És jogosan mondhatnám azt, hogy akkor innentől kezdve engem sem érdekel, hogy mi van velünk ?

23N

2015. jún. 27. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosan mondhatnád azt, hogy innentől kezdve nem érdekel, hogy mi van veletek. Sőt, ajánlom. Kié a lakás?
2015. jún. 27. 11:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Nála lakom, de van saját albérletem a biztonság kedvéért.
2015. jún. 27. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben hazacuccolnék, aztán majd pofára esik. Ha majd képes lesz kommunikálni, felkeres.
2015. jún. 27. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
A kapcsolatfuggoseg nem az onbizalom hianytol van szerintem, mivel en is az vagyok es nincs semmi baj az onbizalmammal. Sajnos sokan vagyunk akik nem tudnak egy kapcsolatbol kilepni amikor kellene. Te is tudod hogy elkellene koltoznod. Ha most nem megy, gondolj sokat a negativ dolgokra vele kapcsolatban es elobb vagy utobb raszanod magad. Kitartas.
2015. jún. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!