Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
Több embertől is hallottam már,hogy egy kapcsolatba a férfinek kell irányítani,de én nagyon nehezen képzelem ezt el.A volt barátom például olyanokat csinált,hogy megbeszéltük hétvégén,hogy találkozunk erre odajött két órával előtte,hogy:"megyünk a barátomhoz vidékre!",vagy amikor beszéltük,hogy elmegyünk túrázni,előre bejelentette,hogy:"ha valami bajod lesz vagy nem bírod nem fordulunk vissza!"
Más kapcsolatba is ez van?
Jobban kellett volna az oskolában figyelni, és akkor nem maradsz ilyen butácska.
Mondjuk soha nem késő.
Mit szólnék?
Az exed csúnyán hülyének nézett.
Mennyi idős vagy?
Hány párkapcsolatod volt eddig?
Érdekes amit leírtál.Szerintem elég gáz,hogy ő döntött mindenben a jóváhagyásod nélkül.
Pedig egy jó kapcsolatban kell kompromisszumot kötni mindkét félnek.
Nálam ez így működik:Volt mikor én engedtem barátnőmnek és volt olyan mikor ő engedett nekem dolgokat.
Köszönöm a válaszokat :))))
Nagyon szerettem,és próbáltam toleráns mivel tudom,hogy senki se tökéletes....
Most,viszont itt állok egyedül és sokaktól hallom,hogy minden pasi ilyen bunkó és eléggé kétségbe vagyok már emiatt esve.:( Butának nem tartanak a körülöttem lévő emberek és egyébként én is nagyon kikészültem hosszútávon tőle.Utolsó válaszoló,viszont,arra akkor kíváncsi lennék,hogy konkrétan,akkor mit értesz az alatta,hogy a férfi irányít.
Úgy értem, hogy ráhagyod a döntéseket, nem próbálod meg irányítani a férfit. Neked is könnyebb lenne így. Ha szeret téged valaki, az nem akar neked rosszat, nem fog olyan döntést rád kényszeríteni ami neked nem jó.
Ez a "ha bajod lesz nem fordulunk vissza" nem irányítás, talán ha eltörik a lábad, ott hagy, ki mond ilyet egy nőnek?
"Nem lesz bajod, mert vigyázok rád, ha valami történik segítek" ezt kellett volna mondani. Te meg ha olyan helyen mentek, hogy szól nézz a lábad elé, meredek lejtőn ha mondja, hogy kapaszkodj belé azt teszed, stb.
Nem akarsz mindent jobban tudni, elfogadod a segítségét, a mindennapi élet dolgaiban. Ilyen amikor egy férfi irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!