Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy elmeletem a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy elmeletem a leszbikus nokrol, mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Tehat ,el az a hiedelem,hogy az igazi leszbikusok a csunya,sok esetben kover nok,mig a szep,noies no csak divatleszbikus lehet . (Most itt nem a buliban csokolozo tinilanykakra gondolok,hanem akik novel parkapcsolatban elnek!) Szerintem pont az a helyzet ,hogy a csunya,kover leszbik igazabol nem leszbikusok ,hanem csak azert jonnenek ossze novel,mert nincs ferfi ,aki hozzajuk erne,igy azt gondoljak,nonek kelleni fognak,ha ferfinek mar nem.(bar ,ok a nok koreben sem kelnek el,mert csunya ,kover nok a leszbik koreben sem menok,max. ha talalnak egy hozzajuk hasonlo dagi,csunya not)Es az igazi leszbikusok pont ,hogy a szep,noies nok,mert ok eleve haritjak minden ferfi kozeledeset,es penisz irant kifejezett undort ereznek.(kulonosen az oralis szex irant).

Ezert tok felesleges a szep,noies leszbikusoknal probalkozni a ferfiaknak ,inkabb pont,hogy a csunya,kovereknel kene ,mert azok meg orulnenek is a kozeledesnek.(bar tudom,hogy naluk nem fognak,ami ertheto ,mert kinek van gusztusa egy kover csunya nohoz?)

2015. dec. 8. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikus vagyok :D te nagyon köcsög ember lehetsz :D a nevedbe is Elnézést kérek! :D h lehetsz ilyen ? :D egy b*nko vagy ne is haragudj
2015. dec. 8. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
inuka te vagy az?
2015. dec. 9. 00:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Netto fszsag, amit irsz. En egy szepnek mondott, normalis testalkatu, noies leszbikus vagyok. A fiusabbak tetszenek (na nem olyabok, akikrol meg sem tudod mondani,h melyik nem kepviseloi, de teny es valo h fiusak), es bizony szeretem,ha van mit fogni. Jo, azert ne folyjon ki abkezem kozul, de a nagyobb popsi, teltebb idomok nekem nagyon bejonnek. Nah...erre mit lepsz?
2015. dec. 9. 09:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

lol, hogy ebben a kategóriában minding van egy troll, aki havonta egyszer felköhögi ugyanezt az agyongrágott baromságot...

Szerinted ki látott több leszbikust, te a heteró férfi, vagy mi, a leszbikus nők? Biztos nagy számú esettanulmányra alapozod az imént kifejtett teóriádat.

2015. dec. 9. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, mi ez? :D Én nőies, kifejezetten szexi leszbikus vagyok és inkább rólam nem akarja senki sem elhinni. A Butchok között valóban sok utalja a férfiakat, de nem hiszem, hogy lehet általánosítani. Nem vonzódunk hozzátok, ennyi. :D
2015. dec. 9. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Valaki megtenné hogy linkel egy facepalmot légyszi?!telóról vagyok!

Kérdező,én eme leszbikus példány átlagos kinézetű/testsúlyú kissé fiús viselkedésű lány vagyok,az égegyadta világon nincs bajom a férfiakkal,és a velük való kapcsolattól nem az undor hanem a közömbösség tart vissza.magam kedvelem a nőies és fiúsabb lányokat is.várom az elméleted 😃

21/ll

2015. dec. 9. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért hetero "csúnya kövér" párok nincsenek?
2015. dec. 10. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!