Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy elmeletem a leszbikus nokrol, mit gondoltok rola?
Tehat ,el az a hiedelem,hogy az igazi leszbikusok a csunya,sok esetben kover nok,mig a szep,noies no csak divatleszbikus lehet . (Most itt nem a buliban csokolozo tinilanykakra gondolok,hanem akik novel parkapcsolatban elnek!) Szerintem pont az a helyzet ,hogy a csunya,kover leszbik igazabol nem leszbikusok ,hanem csak azert jonnenek ossze novel,mert nincs ferfi ,aki hozzajuk erne,igy azt gondoljak,nonek kelleni fognak,ha ferfinek mar nem.(bar ,ok a nok koreben sem kelnek el,mert csunya ,kover nok a leszbik koreben sem menok,max. ha talalnak egy hozzajuk hasonlo dagi,csunya not)Es az igazi leszbikusok pont ,hogy a szep,noies nok,mert ok eleve haritjak minden ferfi kozeledeset,es penisz irant kifejezett undort ereznek.(kulonosen az oralis szex irant).
Ezert tok felesleges a szep,noies leszbikusoknal probalkozni a ferfiaknak ,inkabb pont,hogy a csunya,kovereknel kene ,mert azok meg orulnenek is a kozeledesnek.(bar tudom,hogy naluk nem fognak,ami ertheto ,mert kinek van gusztusa egy kover csunya nohoz?)
lol, hogy ebben a kategóriában minding van egy troll, aki havonta egyszer felköhögi ugyanezt az agyongrágott baromságot...
Szerinted ki látott több leszbikust, te a heteró férfi, vagy mi, a leszbikus nők? Biztos nagy számú esettanulmányra alapozod az imént kifejtett teóriádat.
Valaki megtenné hogy linkel egy facepalmot légyszi?!telóról vagyok!
Kérdező,én eme leszbikus példány átlagos kinézetű/testsúlyú kissé fiús viselkedésű lány vagyok,az égegyadta világon nincs bajom a férfiakkal,és a velük való kapcsolattól nem az undor hanem a közömbösség tart vissza.magam kedvelem a nőies és fiúsabb lányokat is.várom az elméleted 😃
21/ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!