Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy nem vagyok szűz? Sürgős!

" harmadreszt pedig o meg szuz volt, nem akartam, hogy masodiknak erezze magat, hogy ragodjon ezen,hasonlitgassa magat "
Ezen mindenki túlesik, aki szűz volt, ellenben a másik nem. És ? Nem kell senki lelkét feleslegesen pátyolgatni.
Vagyis csak azok estek túl ezen, akikkel őszinte volt a párjuk és elmondta nekik :) De te nem vagy az....

15 évesen szexelt ??? barátnőm is annyi 1 év 8 hónapja vagyunk együtt.. és mi is lefeküdtünk miylen ember az aki 15 évesen kezdi olyan mint a többi ... -.-
15 évesen ha sokan agylag nem is de testileg éretttek rá.
Ugye mivel a lányok gyorsabban érnek a fiúknál. 21/F

Lel, imádom az olyan befásult embereket, akik mások erkölcsi szintjét leminősítik, mert milyen nagy ku..rva az, aki házasság előtt lefekszik valakivel.
Barátom és én egy éve és négy hónapja vagyunk együtt, mielőtt összejöttünk fél évig kerülgetett, jóban voltunk.
Csak, hogy legyen min álmatlanul forglódnod éjszaka, 15 éves voltam és nem, hogy 3 hónapja, de három hete voltunk együtt. Nem egyéjszakás dolog volt és mindkettőnknek az első.
Nem vagyok terhes, nem vagyok aids-es, nem történt semmi.
Sőt, hogy soha többé ne is aludj, már a 3 hét előtt is voltak dolgok és mégsem tartom magam erkölcsileg 0-nak. Sok mindenben vannak hibáim, de sosem vettem magamra, ha valaki az éterbe dobálta rólam, hogy ku..rva vagyok, mikor akkor még csak nem is váltottam csókot senkivel.
Sosem bántam meg, hogy ekkor volt az első alkalmunk, nem voltunk felelőtlenek és megbíztam benne.
Nem tudom mire kellett volna várjak... Oké, engem is meglepett, hogy ennyire megbíztam benne, mert amint emlitettem, mindkettőnknek új volt, lehet valóban a vártnál korábban, de amit a te mondandódból leszűrtem, az az, hogy nekem 18 éves korom után, minimum 3 év kapcsolat múltán, eljegyezve kellett volna először megfognom a kezét, azt is csak addig, amíg megkapom a gyűrűt, nehogy aztán gyerek legyen belőle.
Egyébként kérdező, ne haragudj, neked nem tudok segíteni, ezt sajnos neked kell érezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!