Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megyek elmondjam neki hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 23:07
1/11 anonim válasza:
Felesleges, semmin sem változtatna.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat bár így nem lettem okosabb, esetleg olyan aki konkrétan volt már ilyen helyzetben ??
2016. máj. 29. 23:17
4/11 anonim válasza:
Szerintem egyből szólj a stricinek, úgy könnyebb dolga lesz téged agyonütni, amíg szopnak.
5/11 Deflohelp válasza:
Teljesen mindegy, ha nem első pillantásra, akkor is elég gyorsan rá fog jönni magától.
Bízd rá magad és válj eggyé (na nem az úttal, hanem) vele.
7/11 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést sem tudod egyedül eldönteni, akkor valóban éretlen vagy még a szexre.
8/11 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem egyedül tény hogy túl nagy jelentőséget fordítottam ennek a dolognak.
2016. máj. 30. 07:52
9/11 anonim válasza:
Ha irja az adatlapján hogy vállal szüzesség elvételt, akkor elmondhatod.
10/11 A kérdező kommentje:
200 ból csak 1 írta de akk inkább szűz maradok életem végéig.
2016. máj. 30. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!