Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek 5 hónapja, a barátom 20, én pedig 17 éves vagyok. Nagyon szeretem viszont képbe jött az egyik barátja, akivel még nem találkoztam, viszont olyan mintha már évek óta ismerném. Egyik nap felhívott, hogy az exével majdnem újrakezdték, de a csaj meggondolta magát stb. Nekem mondta el elsőnek a baját, és tetszik is nekem.. De nem szeretném elrontani a kapcsolatomat, de elbizonytalanított. Mit tegyek? Mondjam el barátomnak vagy barátjának?2016. aug. 2. 19:56
1/2 anonim válasza:
Hogy jöhet képbe valaki ha van barátod? Én ezt csak olyan embereknél tudom elképzelni, akik a jelenlegi kapcsolatukból hiányolnak valamit. Akkor viszont nem szereted teljesen a barátodat azért amilyen. Viszont felmerül a lehetősége annak, hogy a másik srácban is fogsz ilyet, és nem mersz kockáztatni. Mert hogy a mostani is "jó". Akivel jobban érzed magad azzal legyél, de ne jöjj össze minden jött-ment emberrel, csak ha tényleg szimpatikus, mert így nekik is ártasz. Mondjuk tény, hogy nem látok bele az egész helyzetbe, de nekem ez jött le.
2/2 anonim válasza:
fogsz ilyet*-> fogsz ilyen hiányt találni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!