Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátomat, de mást is, mit tegyek?
Basszus,hogy neked mennyire igazad van! :O
Nyilván nem is szeretem a barátomat! Nem is értem miért érzem magam szarul,és miért kezdtem úgy a kérdést,hogy "szeretem a barátomat". Viccet félretéve,ne haragudj,félreértettük egymást,elsősorban tapasztalt emberek véleményére voltam kíváncsi, de annak már önmagában örülök,hogy ennyire jó kedved lett miattam^^ igazán boldoggá tesz :')
"elsősorban tapasztalt embere..."
De a tini párkapcsolatokba írtad ki. Grat!
Egyébként dobd a mostanit és ennyi. Valamiért csak megtetszet a másik...szal érted.
"Nyilván nem is szeretem a barátomat! Nem is értem miért érzem magam szarul,és miért kezdtem úgy a kérdést,hogy "szeretem a barátomat". "
Ha visszacsókoltál a srácnak, akkor nem szereted eléggé a barátodat....ja és emellé egy pi.csa is lennél :) Meg annyi,hogy olyan pofont lekevertél volna ennek a srácnak,hogy a közeledbe nem megy többé. De te inkább szereted, mert az érzelmi intelligenciád idáig tart.
Szóval,vissza csókoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!