Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, ha vele vagyok én vagyok a legboldogabb a világon, de ha elmegy egyszerűen képtelen vagyok másra gondolni Ti mit tennétek most a helyemben?
Sokat vagyunk együtt, suliban is, mert osztálytársak vagyunk. Hétvégente is néha egymásnál alszunk, de ahogy elmegy én képtelen vagyok másra gondolni, ha bulizni megy végigsírom az éjszakát, pedig tudom, hogy sose csalna meg. Idén érettségizem és fontos lenne a tanulás...de nem tudok koncentrálni, csak ő jár a fejemben.
Ha nem ír 1 órán keresztül szinte már sírok.
Nagyon nem jó ez így, segítsetek kérlek, hogy mit tegyek :(
Igen, van
Csak úgyérzem kezdem elhanyagolni a barátaimat miatta, pedig nem kellene, de ha a barátaimmal vagyok akkor is folyton ő jár a fejemben
Igen, 3 honapja vagyunk egyutt :)
Amugy o is sokat gondol ram meg nagyon szeret, de nem ilyen megszallottan szerintem, elvan a barataival is amellett hogy sokat gondol ram meg hianyzom neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!