Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok szerelembe esni?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve vagyok egyedül, azóta egy katasztrófa a szerelmi életem.

Az udvarlók jönnek és mennek, volt már minden; csúnya, jóképű, szegény, gazdag, okos, buta, érzelmes, tahó stb...

Valahogy képtelen vagyok bárkit is megszeretni, közel engedni magamhoz, még ha átgondolva semmi kivetnivalót sem látok az illetőben. Mondjuk, hogy elvagyok valakivel, jól is néz ki, de nem tudom megszeretni, egyszerűen nem alakul ki az, ami feltétlenül szükséges, hogy egy kapcsolatba bele tudjunk vágni.

Mit tegyek? Hagyjam a fracba, vagy reménykedjek, hogy hátha valaki megdobogtatja a szívem?

23/L

2015. okt. 15. 00:56
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Akkor ne ess, hanem emelkedj szerelembe!:)

2 év semmi, sokaknak egész életükben nem történik meg.

Ha egyszer megtörtént, már szerencsés vagy.

2015. okt. 15. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Ne akard görcsösen. Hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek.
2015. okt. 15. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kettessel értek egyet. :) Én egy nagyon fájdalmas szakítás után voltam hasonlóképpen. Aztán egy év sikertelen próbálkozás után beletörődtem a helyzetembe és a szerelmi életemet háttérbe szorítottam kicsit. Úgy döntöttem, másban keresem a boldogságot, nem a szerelemben. Sikerült is, és valószínűleg jót tett a kisugárzásomnak és ennek köszönhetően bevonzottam a szerelmet. :) Nem kerestem, ő talált meg a legváratlanabb pillanatban. Bármennyire is közhelyesen hangzik, nem először tapasztalom ezt.
2015. okt. 15. 02:36
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

Ez még a jobbik eset, mert nálad ez nem elkényeztetett válogatás, nálad ez őszinte bezárkózás. Ezerszer rosszabb az olyan nő, aki tudja hogy jól néz ki és hogy válogathat, ezért már a legapróbb hülyeségek, jellemtől független apróságok miatt is kihátrál. Egy anyajegy, nem elég magas, negyedik randin már közösben merne fizetni, egyetlen egyszer fáradt és nincs top formában, stb.

Közben meg a hozzád hasonló normálisabb nő hiába jellem alapján keresgél, nem boldogul. Vacak világ.

2015. okt. 15. 03:43
 5/6 BlackSword ***** válasza:
89%
Mert ez olyan, mint a fing... Ha erölteted, Te is tudod mi lesz a vége... Majd megtörténik magától...
2015. okt. 15. 05:53
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

A szerelem nem olyasmi amire varni kell, hanem folyamat, amit barmikor beindithatunk.

Ha voltál már szerelmes és ért csalódás, akkor azért félsz szerelembe esni, ha meg nem voltál még szerelmes akkor azért nem tudsz senkibe beleszeretni mert vagy félsz a tévedéstől, ami mögött büszkeség van, vagy ha nem félsz semmitől, akkor is annyira el vagy telve magaddal, hogy nincs az életedben más számára hely.

2015. okt. 15. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!