Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hogy jöttetek össze életete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy jöttetek össze életetek első párjával? 16/L

Figyelt kérdés

Hosszú történetek is jöhetnek.

Azt írjátok oda hogy mennyi idősek voltatok akkor, és hogy most mennyiek vagytok. :) Nemet is írjatok.

2016. júl. 30. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kilencedikben új személyek jöttek az osztályba. Ő is köztük volt. Tartottunk egy osztály találkozót még iskola előtt, és utána kezdtünk el igazán beszélgetni. Utána vallotta be nekem, hogy "szerelmes belém". (Valójában akkor nem volt még az, csak szánalomból jött össze velem...) Találkozgattunk, aztán tényleg összejöttünk. Megszeretett, de egy év után szakítottunk. Azóta is az osztálytársam :'D És tizenegyedikesek leszünk most :D
2016. júl. 31. 13:27
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 legalább jóba vagytok vagy osztályon belül van harag? :"D
2016. júl. 31. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
majdnem 13 voltam, osztálytársam nővérének haverja. habár komolytalan volt a dolog, kihasználta, hogy naiv vagyok, sőt, néha még mindig bepróbálkozik, csak már nem hiszem el minden hülyeségét 😃 szóval szimpla haver maradt c:
2016. júl. 31. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Régebben sokat vitáztunk, néha még mostanában is előfordult. De két év alatt mindketten változunk, és elfelejtettük a másikat, szóval szokott lenni, de ha kellene, én kiállnék mellette és segítenék neki. (de erről neki nem kell tudnia :D)
2016. júl. 31. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Még sehogy 😄 18/L
2016. aug. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!