Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki az első párjával házasodott össze/lett sokéves kapcsolata? Tart még? Volt probléma?

Figyelt kérdés

Tényleg létező probléma, hogy egy idő után felmerül a "mást is ki szeretnék próbálni" érzés? Baj, hogy nincs viszonyítási alap, nincs korábbról tapasztalat, nincs szakítási élmény? Mennyire működnek jól az ilyen kapcsolatok? Volt/van belőle baj, hogy fiatalon jöttetek össze és nem volt előtte tapasztalat? Esetleg mik az előnyei egy ilyen kapcsolatnak?

Köszönök minden választ. Olyanok válasza is érdekel, ahol csak a pár egyik felének ez az első kapcsolata.

2016. máj. 17. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy fogalmaznék hogy nekem az első komoly...16 évesen jöttem vele össze.. Előtte volt de nyilván semmi komoly... És szexben ő volt az első... Azóta is együtt vagyunk 25 éves leszek...tervezzuk az esküvőt..de sajna voltak pr problemak de megoldodtak végül... Neki már volt előtte több kapcsolata komolyabb is...25/L
2016. máj. 17. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Van. Tart. Volt.

Ha másra "nézek", akkor nem azért, mert jaj hát nem próbálhattam ki mást, hanem azért, mert elhanyagolva érzem magam.

2016. máj. 17. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Van,tart, problema nem volt hála ég. 8 éve vagyok a párommal,jegyesek vagyunk, es ha valaki meghallja hogy hány évesen jöttünk össze akkor vagy örül nekünk, vagy ez az elso kérdés. :) Engem ráadásul kifejezetten zavar ez a hozzáállás, rossz amikor ezt kérdezik,de megértem, hiszen manapság ég baromira ritka..amugy ha boldog vagyok, mukodik a kapcsolat minden téren,szexuálisan is,akkor miert kene ilyenekre gondolnom?Vagy csak "tapasztalat szerzés" miatt eldobni a jót? En igy állok a dologhoz, nem fordult meg a fejemben soha "kipróbálni" mással. :) ha lenne valami probléma köztünk amit nem tudunk megoldani,akár ebből adódóan, akár más dolog miatt, biztosan eszembe jutott volna, es biztos nem is "ragadtam volna le az elsőnél"
2016. máj. 17. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Első párom, neki több is volt előttem. 11évig voltunk együtt ebből 7 év házasság. Sosem akartam mással kipróbálni a szexet. Azért lett vége mert megcsalt, illetve annak idején fiatalok voltunk, és nem láttam azokat a hibáit, amik mostanra már az őrületbe kergettek.

De így most legalább konkrétan tudom milyen párt nem szeretnék újra magam mellé.

33/f

2016. máj. 18. 01:15
 5/8 Költőnő? ***** válasza:
Sztem ez egy olyan kérdés, amire 40-50 korul esetleg 10-20, vagy még később lehet releváns választ adni.
2016. máj. 18. 05:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Kettő ilyen ismerősöm is van, mindegyik gimiben, elsőben (tehát 14-15) évesen jöttek össze a mostani párjukkal. Az egyiknek 5 éve, a másiknak 3 éve volt az esküvője. Senkinek nem volt más az életében és jól megvannak.

Mindegyik 36 éves, szóval 22 éve együtt vannak.

2016. máj. 18. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, tart még, van/volt probléma.

18 évesen, előtte persze voltak fiúk, de ő volt ÚGY az első :) én is neki. ennek 16 éve.

Nem szeretnék mást kipróbálni, nem hiányzik semmilyen élmény, bár kissé elhanyagoljuk idnként egymást, és ez bizony azzal jár, hogy az ember kitekintget másfelé.

Aztán marad pusztán a tekintgetés (néha a szív megszakadása) és a probléma megoldása.

előnye? nem is tudom. Lassan többet voltam vele, mint nélküle.

És nem is tudom már, hogy milyen lenne nélküle.

ő a másik felem. még ha néha a rossz felem is :D

2016. máj. 18. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Első párommal vagyok együtt 6 éve boldogságban. Eddig nem jelentkezett kiélési probléma, egyenlőre előszelét sem látom ilyesminek :)

Nem lett ebből semmi baj vagy probléma, sőt borzasztó hálásak vagyunk, hogy ilyen hamar megtaláltuk egymást és ennyi minden fontos állomásánál az életünknek ott voltunk egymásnak és remélhetőleg még rengetek másiknál is ott leszünk.

Én szerencsésebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezem magam, mint azok a barátnőim, akik azóta többször kezdtek kapcsolatokba és szakítottak is. A környezetünkhöz viszonyítva is átlagosnál jobbnak tűnik a kapcsolatunk, de ez persze szubjektív :)

2016. máj. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!