Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Létezik olyan, hogy valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AresTech kérdése:

Létezik olyan, hogy valaki az első párjával marad örökre, és végig hűséges marad?

Figyelt kérdés
Volt már pár barátnőm, de egyik sem volt "komoly" kapcsolat, a mostani barátnőmről viszont biztosan tudom és érzem, hogy ő az igazi, és vele akarok lenni örökre, neki viszont én vagyok az első barátja és félek, egyszer lecserél. Tudtok olyanról, hogy valaki az első kapcsolatában maradt örökre és hűséges is volt? Vagy legalább visszatért hozzá?
2016. ápr. 21. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Hogyne! Rómeó és Julia szefelme az első és sírigtartó volt.

Viccet félre téve. Persze volt már ilyen a történelemben.

Hogy neked ő lesz e? Ember fia meg nem mondja!

És az ember ha szerelmes általában az aktuálisrol gondolja, hogy na ő lesz az!

2016. ápr. 21. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
létezik. Szüleim 38 éve házasok, első kapcsolata volt mind a 2 félnek ez.
2016. ápr. 21. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze létezhet. De nálatok is majd eldönti az idő. Nekem az osztálytársam már több, mint 20 éve együtt van a mostmár férjével. Amikor összejöttek 15 évesek voltak és azóta sem merült fel egyikben sem, hogy megcsalják, elhagyják egymást. A gyerekvállalást sem siették el, még csak 7 évesek a gyerkőcök. Viszont több ilyet a környezetemben nem ismerek. Mind vagy elvált, vagy még házasság előtt szétváltak útjaik.
2016. ápr. 21. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Nagy összetartó erő a közös hitel ...
2016. ápr. 21. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Én is ilyen kapcsolatban vagyok de én a lány vagyok. Nekem ő az első minden téren, 20 éves voltam mikor összejöttünk. Neki előttem voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai. Én úgy látom, hogy mindketten maximálisan ott vagyunk a kapcsolatunkban és nyilvánvalóan együtt tervezzük a jövőnk.

Szavaiddal élve, mivel nekem ő a tökéletes pár, mert passzolunk mindenben, akkor miért akarnám lecserélni amiről tudom hogy sosem lenne olyan jó mint vele?

Hozzáteszem nem azért vártam Rá 20 éves koromig, mert bármi defektem lenne, egyszerűen nem éreztem senkinél azt, mint amit akkor mikor őt megláttam.

Szerintem ha minden rendben veletek és nyitott feléd és azokra a tervekre amik a jövőtökre vonatkozik akkor ne kételkedj mert azzal fogod megmérgezni a kapcsolatotok. Sajnos soha semmi nem biztos de kettőn áll a vásár. :)

2016. ápr. 21. 13:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik. Azt nem tudhatom, hogy örökké fog e tartani, de nekem is a párom volt az első minden téren. A 18.szülinapom előtt jöttünk össze. 9 éve vagyunk együtt, idén lesz az esküvőnk. Soha nem éreztem hiányát hogy nem próbáltam ki mással. Elsőre sikerült megtalálom aki tökéletes Számomra.
2016. ápr. 21. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Létezik, ritka manapság,de létezik. :)

Van több olyan rokon, ismerős pár, akik így vannak.

Nektek is ezt kívánom a jövőre nézve :)

2016. ápr. 21. 17:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2016. ápr. 21. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem keresztszulei óvodás koruktól járnak. Most 70 év koruliek.
2016. ápr. 22. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi még nem haltunk meg, de együtt szeretnénk megöregedni. Nekem sajnos nem ő az első, de örülnék neki ha az lenne. De a férjemnek első kapcsolata a mienk, az első csók, a szüzessége elvesztése velem történt. 6 éve együtt, 4,5 éve házasok vagyunk. 30/N, 27/F

A szüleim 35 éve egy pár. Tizenévesen jöttek össze, elsők egymásnak.

2016. ápr. 22. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!