Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak?

Ha nem találsz rá megoldást, akkor szakíts vele!:( Tudom nehéz, de lehetséges ,hogy ez lenne a legjobb:/ Barátaidat ne hanyagold el (nem leszólni akarlak) de tudod néha a barátokra van a legnagyobb szükségünk, neked még bulikba kéne járnod vagy legalább is valamerre elmenni a haverokkal, nem az van ,hogy nem lehet barátnőd közben csak meg kell találni az egyensúlyt:) Ha már nem érzel vonzalmat iránta, akkor inkább hagyd, lehet ,hogy már ő se érzi azt amit régen. Szerintem azért nem tudod "kitörölni magadból" mert ő az első és nehéz változást hozni az életben, de minden téren lesz majd változás és az nem biztos ,hogy rossz. Valószínű ,hogy még ragaszkodsz ,hozzá valami oknál fogva.
A barátokra visszatérve, vedd fel velük újra a kapcsolatot, a lánnyal kapcsolatban pedig gondolkodj egy kicsit ,hogy mi lenne a jobb..
Remélem segítettem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!