Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. 3 hete azt mondta szüneteljünk 1-2hetet. Eltelt 3 hét és semmi, kb alig beszélünk szinte nem is keres (elötte mindig rengeteget beszéltünk minden nap, és semmi jele nem volt hogy un engem vagy irritálom.) Mikor próbálnék beszélgetést kezdeményezni leráz vagy bunkózik. Nagy ritkán ír, de akkor is 2 mondat után leráz. Nemtudom mivan vele, de nagyon szarul esik, ő meg leszarja az egészet és azt mondja, hogy kell neki is szabadság. Holott semmibe nem szóltam bele mikor vele voltam, akárhova mehetett akármikor. Már rájöttem hogy nélküle lehet jobb lenne, főleg ha vége a szünetnek és az iskolába is csak rajta fogok kattogni és nemtudok figyelni. De csak úgy kitörölni nemtudom, nem birom. Valahogy el kellene felejtenem és akkor tudnék tovább lépni és ebben szeretnék segítséget.(Ő nekem az első)

2016. júl. 28. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Egyébként tudod az okát amiért szünetelni akart? Mert ha csak úgy otthagyott nem éri meg kuzdeni érte. Tudom hogy nehéz, de az ido mindent meggyógyít :)
2016. júl. 28. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 18 :). "Sok vagyok most neki" de ezt általában azért mondogatja hogy idegesítsen, mivel direkt nem nyomulok rá soha.Tudom, hogy egy idő után idegesíti a sok beszéd ezért nem szoktam direkt sokat. Egyébként elég fura 18 létére .. :D egyszer leírja hogy nem akar látni 1 órára rá hogy menjek hozzá mert szeret (bár ez szerintem betudható annak hogy az apja 10 éves korában elhagyta, a nevelő apja meg nem igazán neveli) tudom hogy az idő meggyógyít csak mikor már rájövök teljesen, hogy jobb lenne nélküle, mindig csinál valamit amivel eléri, hogy újra szeressem és így nemtudok véget vetni a szenvedésnek.. Baràtaim nemnagyon vannak már miatta mert inkább vele voltam és a barátaimat hanyagoltam, így már nem hívnak sehova.
2016. júl. 28. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem találsz rá megoldást, akkor szakíts vele!:( Tudom nehéz, de lehetséges ,hogy ez lenne a legjobb:/ Barátaidat ne hanyagold el (nem leszólni akarlak) de tudod néha a barátokra van a legnagyobb szükségünk, neked még bulikba kéne járnod vagy legalább is valamerre elmenni a haverokkal, nem az van ,hogy nem lehet barátnőd közben csak meg kell találni az egyensúlyt:) Ha már nem érzel vonzalmat iránta, akkor inkább hagyd, lehet ,hogy már ő se érzi azt amit régen. Szerintem azért nem tudod "kitörölni magadból" mert ő az első és nehéz változást hozni az életben, de minden téren lesz majd változás és az nem biztos ,hogy rossz. Valószínű ,hogy még ragaszkodsz ,hozzá valami oknál fogva.

A barátokra visszatérve, vedd fel velük újra a kapcsolatot, a lánnyal kapcsolatban pedig gondolkodj egy kicsit ,hogy mi lenne a jobb..

Remélem segítettem:)

2016. júl. 28. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és igen :) eddig is próbáltam kapcsolatot tartani velük, de letettem róla, hogy elmenjek mert féltem hogy a barátnőm megsértődik és elhagy. De mostmár egyre kirajzolódik bennem, hogy el kellene felejtenem és lezárni az egészet :) .
2016. júl. 28. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!