Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretnék barátot de valahogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék barátot de valahogy nem jön össze velem van a baj?

Figyelt kérdés
Győri lány vagyok 14 éves és 156 cm 53 kg. Középhosszú szőke enyhén göndör a hajam. Az osztályból mindenkinek van barátja/barátnője régóta piszkálnak vele hogy nekem miért nincs? Egy ideig nem törődtem vele mert nem akartam. De egy ideje valahogy rájöttem hogy nem lenne olyan rosz ha lenne... Sajnos nagyon pofára estem egy fiúval aki ráadásul az oszt társam is. Ezért is szeretnék egy barátot de valahogy nem jön össze, velem van a baj? Hogy jöhetnék valakivel össze aki nem közvetlen ismerős?

2016. júl. 27. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ne azért akarj barátot, mert mindenkinek van, és menő.
2016. júl. 27. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Még ráérsz barátot találni 14 évesen.
2016. júl. 27. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha közvetlen ismerős az illető fiú?
2016. júl. 27. 15:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok újjra pofára esni és állandóan találkozni vele napmint nap...
2016. júl. 27. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon ha a többieknek van barátja/barátnője.Még csak 14 éves vagy,van időd barátot szerezni.Nem baj ha nincs .Majd lesz ne aggódj,és a többiek ne érdekeljen . Renélem segítettem.Írhatsz privibe is
2016. júl. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!