Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lujzy kérdése:

Mit csináljak, szeretnék barátot de valahogy nem jön össze?!

Figyelt kérdés
Már volt egy pár srác akik bejöttek de valahogy nem lett belőle semmi. Arra vártam h megszólítson az aktuális kiszemeltem mert azt gondoltam h ő "férfi" és hát neki kéne kezdeményezni.... Ez nem jött be után én kezdeményeztem de abból se lett semmi. De az a baj hogy ez nem egyszer történt. Valahogy nem jön össze próbálok várni mert egyszer úgyis összejön de nem tom h az mikor lesz....
2013. júl. 24. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem most kaphattál néhány privát üzenetet.
2013. júl. 24. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
ezt eltaláltad... :)
2013. júl. 24. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne várj a kezdeményezésre, ha töketlenek. Menj oda, és beszélgess velük. Lógj velük, legyél jó fej, ismerd meg őket, és hagyd, hogy ők is megismerjenek. De ne legyél túl ráakaszkodós se, és vágd le, ha nem jössz be a srácoknak.
2013. júl. 25. 03:23
 4/4 kolosszus22 ***** válasza:
Miből állt nálad a kezdeményezés és adsz-e megfelelő jeleket. Mert azért nem biztos, hogy ha te kiszemelsz magadnak valakit, az automatikusan észreveszi azt, hogy bejön neked.
2013. júl. 25. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!