Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LDR 15 évesen? Meg lehet valahogy oldani? Elfelejteni nem tudom.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel március óta beszélgetek. Még soha nem találkoztunk, de egymásba szerettünk.

Egész nap chatelünk (szó szerint, telefonon) , ha van időnk telefonálunk, és fotókat, videóüzeneteket küldünk egymásnak.

Tudom, most azt gondoljátok, ez nem szerelem, hisz még soha nem láttuk egymást élőben stb.

De én akkor is így érzem. Egyszerűen az életem üres lenne nélküle. Minden nap, minden percében rá gondolok. Hiányzik...

Mi a rossz a történetben? Az, hogy másik országban lakik!

A találkozás megoldhatatlan. Ő 18, én 15

Az interneten sok beküldött sztorit találtam tinikről, akiket ezer kilométer választ el egymástól. Rengeteg ötletet vettem onnan, de megoldani nem lehet a problémát.

Ha minden jól megy, 2 év múlva tudunk találkozni...

A kérdésem: Meg lehet ezt valahogyan oldani? Hogyan tudnánk legyőzni a nagy távolságot? Mert a 2 év nagyon soknak tűnik :(

2013. júl. 21. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Visszasírom azokat az időket, amikor még nem volt internet. Az emberek a környékbeliekkel ismerkedtek, és boldogok voltak.
2013. júl. 21. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés ez, ne m tudom érdemes-e két évet várni mert lehet ha összejön a tallkozás az meg nem leszo lyan jó mint neten. Nem ennek szurkolok félre ne értse senki de benne van a pakliban. Aztán meg nyilván mindenkinek mások az anyagi lehetőségei de 1000 Kilométer már nem a világ. Nem tudom ahoy írtam is hol lakik a fiú de te az országhatárig diákkal nem túl drágán el tudsz menni na mondjku az már majdnem fél táv, és ő is igazán el tud talán utazni addig. Tudom én hogy 15 vagy 18 évesen nem úgy van pénze és arra az embernek amire szeretné de nagyon felül kalkulálva monduk vonattal azért 100 Euroból már el és oda lehet utazni 1000 Kilométert.
2013. júl. 21. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Élőben mindenki más, erre készülj fel.
2013. júl. 21. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz belőle semmi. bocs az offért de mi a franc az az LDR? Lehet Demokratikus Réunion vagy mi?
2013. júl. 26. 09:50
 5/13 idfdfgdfh válasza:
100%
Long Distance Relationship?
2013. aug. 5. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Thanks. Mért nem lehet magyarul kérdezni ugyanezt? Drága kedves kérdező..
2013. aug. 5. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ilyenek nekem is voltak régebben, h valakivel egész nap eltudtam beszélgetni chaten meg telefonon, aztán élőben rohadt nagy csalódás volt...sőt igazából nekem 10ből 10szer ez volt...én a helyedben egyszer megoldanám a talit és ha érdemes, csak akkor várnék rá 2 évet :) de ink azt mondanám, h ismerkedj, aztán ha 2 év múlva visszajön és olyan lesz minden ahogy elképzelted az király :)
2013. aug. 19. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se várj rá látatlanban két évet. Találkozzatok minél előbb, és ha akkor is úgy gondolod a dolgot, akkor megfontolhatod, hogy folytatod ezt a "kapcsolatot".

De én a helyedben még így is nyitott szemmel járnék, hátha találsz valakit a közeledben is.

Ne vesztegesd el az idődet. :)

18/L

2013. aug. 26. 20:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy ideje így nyomom egy csajjal, de az a vicc, h képet se nagyon küldtünk egymásról, s nem is találkoztunk, pedig az országban vagyunk mindketten.
2013. aug. 26. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
azért le ne törjön az ujjad kiírni hogy hosszútávú kapcsolat ...oroszul tudnál ennyire
2013. aug. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!