Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LDR 15 évesen? Meg lehet valahogy oldani? Elfelejteni nem tudom.
Van egy fiú, akivel március óta beszélgetek. Még soha nem találkoztunk, de egymásba szerettünk.
Egész nap chatelünk (szó szerint, telefonon) , ha van időnk telefonálunk, és fotókat, videóüzeneteket küldünk egymásnak.
Tudom, most azt gondoljátok, ez nem szerelem, hisz még soha nem láttuk egymást élőben stb.
De én akkor is így érzem. Egyszerűen az életem üres lenne nélküle. Minden nap, minden percében rá gondolok. Hiányzik...
Mi a rossz a történetben? Az, hogy másik országban lakik!
A találkozás megoldhatatlan. Ő 18, én 15
Az interneten sok beküldött sztorit találtam tinikről, akiket ezer kilométer választ el egymástól. Rengeteg ötletet vettem onnan, de megoldani nem lehet a problémát.
Ha minden jól megy, 2 év múlva tudunk találkozni...
A kérdésem: Meg lehet ezt valahogyan oldani? Hogyan tudnánk legyőzni a nagy távolságot? Mert a 2 év nagyon soknak tűnik :(
Szerintem se várj rá látatlanban két évet. Találkozzatok minél előbb, és ha akkor is úgy gondolod a dolgot, akkor megfontolhatod, hogy folytatod ezt a "kapcsolatot".
De én a helyedben még így is nyitott szemmel járnék, hátha találsz valakit a közeledben is.
Ne vesztegesd el az idődet. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!