Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LDR 15 évesen? Meg lehet valahogy oldani? Elfelejteni nem tudom.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel március óta beszélgetek. Még soha nem találkoztunk, de egymásba szerettünk.

Egész nap chatelünk (szó szerint, telefonon) , ha van időnk telefonálunk, és fotókat, videóüzeneteket küldünk egymásnak.

Tudom, most azt gondoljátok, ez nem szerelem, hisz még soha nem láttuk egymást élőben stb.

De én akkor is így érzem. Egyszerűen az életem üres lenne nélküle. Minden nap, minden percében rá gondolok. Hiányzik...

Mi a rossz a történetben? Az, hogy másik országban lakik!

A találkozás megoldhatatlan. Ő 18, én 15

Az interneten sok beküldött sztorit találtam tinikről, akiket ezer kilométer választ el egymástól. Rengeteg ötletet vettem onnan, de megoldani nem lehet a problémát.

Ha minden jól megy, 2 év múlva tudunk találkozni...

A kérdésem: Meg lehet ezt valahogyan oldani? Hogyan tudnánk legyőzni a nagy távolságot? Mert a 2 év nagyon soknak tűnik :(

2013. júl. 21. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt egy ilyen az életemben, egy teljes évig beszélgettünk, de mindketten túl fiatalok voltunk a találkozáshoz..akkor úgy éreztem ő a világ, de mégsem volt az, mert jött helyette más, aki (így rá visszagondolva) ezerszer jobban a világot jelenti/jelentette nekem

még gyerek vagy te is és ő is, ne pazarold az életed két év várakozással, szépen engedjétek el egymást

és ahogy valaki írta, hidd el..élőben tényleg minden más, nem is gondolnád mennyire :)

2013. aug. 26. 21:10
 12/13 anonim válasza:
Barátom 2000 km-re él tőlem, nagyjából másfél havonta tud hazajönni, működik.:)
2015. febr. 24. 17:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Több, mint másfél év után vége lett. Nem tudom elfelejteni...
2015. márc. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!