Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 3 éve megismertem egy srácot de valahogy nem tudom elfelejteni, pedig már egy éve nem is láttam, minden pasiban őt keresem. (ő tudja h tetszik nekem)
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 17:41
1/9 anonim válasza:
Miért nem jössz vele össze?
Hány éves vagy?
Nem mindent felejt el az ember, de nem is kell.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért..mert ö megmondta hogy nem akar velem járni..de viszont tetszem neki...szóval még én se értem...és ugyse jönne el ha találkozni akarnék vele....
és 13 éves vagyok...ő 15 ...:)
2012. márc. 12. 17:44
4/9 anonim válasza:
akkor még várj addig, míg betöltöd a 14-et különben bünti jár érti:)
6/9 A kérdező kommentje:
ajjxD am mert? :p
2012. márc. 13. 16:42
7/9 anonim válasza:
mert pedofíliának számít mondjuk azért:)
8/9 A kérdező kommentje:
ja...de az nem számit annak mikor már b+ 8 éves gyerekek ott mondják nekem h ők ezzel..meg azzal jártak már..-.- szánalom
2012. márc. 13. 17:31
9/9 anonim válasza:
jajistenem. az számít büntetendőnek, és pedofíliának, ha szexelnek. kézenfogva "járni" lehet. akár 8 éveseknek is, bár tagadhatatlanul vicces ilyet hallani (meg a 13 évestől is) hogy "barátja" van, "jár" valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!