Volt barátot/barátnőt vissza lehet szerezni valahogy? Bővebben lent!
1 hete szakított velem a barátom, igaz nem voltunk együtt olyan sokáig, de amit iránta érzek, ilyet még senki iránt nem éreztem. Az a lényeg, hogy én vissza szeretném őt kapni, semmi sem lehetetlen, ugye?? Sokat veszekedtünk, de mondta, hogy nálam jobban sose szeretett senkit, legutóbb amikor szakított, akkor kitettem elé a lábam viccből és meg botlott (de nem így akartam..) Most állítása szerint utál! Mindenhonnan letiltott- letörölt.
De én ettöl függetlenül vissza szeretném hódítani!! Ne azt mondjátok, hogy felejtsem el, hanem tanácsokat kérnék!!
17/L
Ő 17,5F
Akkor mesélek rólunk kicsit.
4 hónapot voltunk együtt, nem nőfaló a "párom", volt már 1 éves kapcsolata is és azt a lányt nem szerette ennyire, mint engem. Mindenkinek dicsekedett velem. Meg mindenkinek elmondta mindennap, hogy mennyire szeret. Amint mondtam, mindketten 18 évesek leszünk. Ő még elég gyerek végül is, de így szeretem:) Nem nagyon szerette meg beszélni, ha valami baja volt, szóval mondjuk úgy, hogy tipikus pasi. Nagyon sok mindenen keresztül mentünk, és mindig kiálltunk egymás mellett. Nem egy iskolába járunk, ő 1 hetet iskolába van, másik héten dolgozni. Sokat veszekedtünk a szex témán, meg azon, hogy én ki írtam közösségi oldalra a magánéletünket, amikor ideges voltam! Ezt meg beszéltük, azóta nem csináltam ilyet! Legutóbb azon vesztünk össze, mikor szakított is, hogy a haverjával meg vele sétáltunk, és ők hülyéskedtek, én meg kitettem a barátom elé a lábam, és megbotlott, pedig nem így szerettem volna- de így sült el sajnos. Most azt mondja, hogy megaláztam több ember előtt:( Nagyon sajnálom, tényleg! És azt mondja, hogy azóta már nem szeret, meg nem kíváncsi rám. Hirtelen haragú... Lehet, hogy haragszik még, azért is ilyen! Volt már, hogy szét mentünk, és mondta, hogy nem kiváncsi rám, nem szeret, de 3 nap múlva újra összejöttünk, és mind a ketten sírtunk, mikor megöleltük egymást! Szóval nem szeretném elfelejteni őt! Valahogy vissza szeretném kapni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!