Volt barátot/barátnőt vissza lehet szerezni valahogy? Bővebben lent!
1 hete szakított velem a barátom, igaz nem voltunk együtt olyan sokáig, de amit iránta érzek, ilyet még senki iránt nem éreztem. Az a lényeg, hogy én vissza szeretném őt kapni, semmi sem lehetetlen, ugye?? Sokat veszekedtünk, de mondta, hogy nálam jobban sose szeretett senkit, legutóbb amikor szakított, akkor kitettem elé a lábam viccből és meg botlott (de nem így akartam..) Most állítása szerint utál! Mindenhonnan letiltott- letörölt.
De én ettöl függetlenül vissza szeretném hódítani!! Ne azt mondjátok, hogy felejtsem el, hanem tanácsokat kérnék!!
17/L
Ő 17,5F
"Valahogy vissza szeretném kapni"
Az élet nem kivánság műsor, ha ezt nem fogadod el sokáig fogsz szendvedni a szerelmet nem lehet erőltetni.
Próbálj inkább tanulni a dologból, legyél kicsit éretebb nem szabad kibeszélni fünek fának a dolgokat és nem is bántalmazhatod fizikailag mert szakit veled.
Én vagyok az előző. Én mint férfi, előbb utóbb menekülnék tőled, ha nem hagynál békén.
42/F
Nem lehetne a kérdésemre válaszolni?? Már elegem van!
Akik voltak hasonló helyzetben, és újra összejöttek a volt párjukkal, azok írjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!