Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be nektek egy ilyen fiú? 16/f
Nos, igen rólam lenne szó :D Csupán kíváncsiságból kérdezem.
Tehát magamról annyit, hogy általában kedves vagyok az emberekkel, ha csak nem adnak okot arra, hogy bunkó legyek. Aki velem bunkó, azzal én is az vagyok. Ha egy olyan embert bántanak (jogtalanul) aki közel áll hozzám, akkor kiállok mellette. Valamint nyiltan kimondom a véleményem, akár tetszik, akár nem. Nem vagyok az a nagy szószátyár, de szívesen beszélgetek más emberekkel, csak az elején félénk vagyok és idő kell hogy beinduljon a beszélőkém. Nagyon sokszor előfordul, hogy elpirulok ha egy lánnyal beszélek, vagy össze-vissza beszélek mindent :D Szoktam sportolni, már egészen kiskorom óta focizok, csak volt egy sérülésem, így most pár hónapig abba kellett hagynom. Nem kedvelem azokat az embereket, akiknek nincs jobb dolguk mint mások bántása. Ha valaki szivatni kezd, akkor én is úgy visszaszivatom, hogy megbánja hogy hozzámszólt. Csak nem bírom az igazságtalanságot.
Szabadidőmben szoktam videójátékokkal játszani. Néha képes vagyok ott ragadni és senki sem tud elvonszolni a gép elől :D Viszont ezt a Pokemon go-s hülyeséget nem kedvelem, szerintem nagyon gagyi és zavaró, hogy a sok mobilzombi így rá van cuppanva.
Szeretek nyelveket tanulni. Holnap fogok nyelvvizsgázni angolból (úgyhogy majd szurkoljatok :D). Németül is tanultam 8 évig és a középiskolát egy magyar-német kéttannyelvű iskolába jártam, amit imádtam, de elköltöztünk, máshova mentem és most pincérnek tanulok.
Rossz tulajdonságok..nézzük csak. Ha valaki idegesít és nem veszi észre hogy zavar, hogy ott van akkor enyhén szólva elküldöm melegebb éghajlatra. (Utána persze bocsánatot szoktam kérni)
Ha ideges vagyok (pl vizsga előtt, ez most pont aktuális) akkor sokat eszek. Volt amikor suliban volt vizsga, összeettem mindent, osztálytársaim mondták, hogy hagyjam abba mert hányni fogok. Nem hallgattam rájuk. Majd amikor a vizsgánál jártam, megértettem hogy miért mondták :D
Ja igen, jártam karatéra is, nagyon sok embert megismertem és velük azóta is tartom a kapcsolatot, de lusta voltam és abbahagytam. Inkább a foci mellett döntöttem.
Mondhatni nyitott vagyok. Nem ítélem el sem a melegeket, sem a leszbikusokat, sem a biszexuális embereket. Vannsk meleg barátaim és velük sokszor jobban el tudok beszélgetni mint a heterókkal.. Mindenesetre ők az én szememben ugyanolyan emberek mint akárki más, és nem bántanék valakit emiatt, mert attól még nem jelenti azt, hogy valaki rossz ember emiatt. (Heteró vagyok amúgy)
Szeretek utazgatni, nyelveket és kultúrálat megismerni. Speciel amikor Horvátországban voltunk akkor nézegettem a szavakat és a felüket kimondani sem lehet, csak 2 szót jegyeztem meg. Kvr meg prst. Most komolysn ezeket kimondják? :D
A lényeg hogy általában a lányokkal is jól kiszoktam jönni. Fiú és lány barátaim is vannak egyaránt. Most ha egy lánnyal ismerkedek akkor nem kell rögtön arra asszociálni, hogy le akarok vele feküdni. Mert nagyon nem.
Zene terén szinte mindent meghallgtok leszámítva a technot meg a rapet.
Néha túl érzelmes szoktam lenni és elkezdek beszélni az érzéseimről és lehet elég nyálas.
Ennyi lenne "röviden" :D A kérdés adott. Köszönöm a válaszokat :)
szerintem jó fej lehetsz :) a Pokemon go-t én is hülyeségnek tartom :D
16/L
Hat nezd, rendes sracnak tunsz es oszinten orulnek ha talakoznek ilyen fiuval eloben is. :) De az a pokemon go-s dolog megsertet :/
16/L
Egyetértek a többiekkel, nagyon szimpatikus vagy:D
A pokémon go-hoz viszont annyit mondanék, hogy nézd a jó oldalát, az emberek a friss levegőn vannak, nem pedig a gép előtt roskadnak a melegben, (illetve gyakran együtt csinálják, ami megint csak jó) bár az a taxis már durva xd
Sok sikert a nyelvvizsgádhoz^^
17L
Ezek alapján biztosan jófej lehetsz :)
14/L
#9 Sok sikert :3
Neked meg kérdező, sok sikert a nyelvvizsgához.
Na hogy a kérdésre is válaszoljak: Ennyi alapján nekem bejön egy ilyen fiú, még úgy is hogy tényleg nem lehetsz valami jó önkritikus ha a rossz tulajdonságaidat is kényszeresen telepakolod jókkal. De ez nem ilyen kizáró ok jellegű dolog, senki sem tökéletes. Példának okáért én a másik véglet vagyok, gyakran mondom a jó tulajdonságaim mellé a rosszakat is, úgy hogy észre sem veszem :D 16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!