Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrMrs kérdése:
Tönkretesz mindent? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja kijöttem Angliába a családommal. Mikor még tervbe volt beszéltük a barátommal, hogy a nyárra o is kijonne velunk. Ezt mondta is az anyjának, ő azt mondta mehet, beleegyezett. Mikor kiderült hogy egy hét múlva indulunk, azt mondta nem jöhet velünk a barátom, mert még túl kicsi, meg hogy robbantgatnak. Beszélt össze vissza, barátomnak azt mondta atgondolja, anyukamnak azt hogy szo se lehet róla. Most pedig kb odáig fajult hogy lehet miatta fogunk szakitani. Mindennek az útjában áll, ezzel is az volt szerintem a célja hogy el válasszon minket. Anya is tiszta ideg, mert en meg ugye tiszta depi vagyok mert hianyzik, es hogy kidobtunk egy csomó penzt mehetünk haza. Mindig is utaltam az anyját, qvára fennhordja az orrát es ugy kezeli barátomat mintha meg 10 lenne. Baratom meg az a csendes bárány tipus es igy megnehezebb nem mer szembeszallni vele. Nem tudom mi lesz így. Én lennék a hibas?2016. júl. 16. 21:07
1/2 anonim 

válasza:

Nem tudsz mit tenni. Nem vagy hibás.
23/F
2/2 anonim 

válasza:

Jaj ezt en annyira utalom a fiukban.. valamiert mindig olyanokat fogok ki, akik az anyjuk minden csettintesere ugranak, es nincs sajat dontesuk, az anyjuk iranyitja oket. Lenyegeben ezert dobtam mindenkit. Szerintem kerd meg, hogy allitsa le az anyjat, vagy hagyd a francba. Ugyis az anyja lesz az elso, ha most nem kep erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!