Rendes, formás arcom van, de a szemöldököm tönkretesz mindent. Nem vastag, csak olyan kusza. Talán túl hosszú a szála, vagy nem tudom, de mindig bénán áll. Kozmetikushoz menjek?
Figyelt kérdés
16/L2013. okt. 12. 11:46
1/7 anonim válasza:
képet tudsz róla küldeni?
Első körben: szemöldök fésű?
2/7 A kérdező kommentje:
Itt egy fénykép:
Az egyetlen probléma csak az hogy a szüleim nem túlságosan rajonganak ezért a szemöldökszedetős dologért..
Engem viszont nagyon zavar.
2013. okt. 12. 11:58
3/7 Je Veux válasza:
Menj el kozmetikushoz. Ő megcsinálja szépen formára. Utána már te is tudod magadnak szedni, hiszen látod, hogy hol kezd visszanőni.
Szemöldökfestésre pedig szerintem nincs szükséged.
4/7 anonim válasza:
szép szemöldököd van, max 1-2 helyen kéne csak igazítás.
De szemöldök fésűvel simán lehet korrigálni.
5/7 anonim válasza:
annyira nem gáz, az alapformája tök szép.. csak azokat kell csipesszel kiszedni ami ritkásan nő mellette, azt meg te is megtudod csinálni.. a lényeg szép lassan, ne kapkodj, egyenként szedegesd... nem nagy ördöngösség :)
6/7 anonim válasza:
szerintem is oké a szemöldököd :) láttam csubakkásabbat is már :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenki!!:)
2013. nov. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!