Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mit csinálják?

Szerintetek mit csinálják?

Figyelt kérdés

Derékig erő, hosszu, viszonylag dús, barna (ombre) hajam van.Namost az ombre nem teljesen szabályos.Nem az államtól van kezdve hanem kb a nyakam aljatol vagy meg lentebbrol.(színre is nem szőke hanem csak világos barna, teljesen természetes hatása van, ezért mindenkinek nagyon tetszik, én így is akartam szóval ez nem baki).

És a problémám az az, hogy szeretnék belőle vagatni.(kicsit toredezett is, meg kell egy kis újítás).Csak ott a baj, hogyha vagatok pár centit, hogy kb. csak a hátam közepéig érjen, az ombre kicsit hülyén fog kinézni, ergo újra meg kéne csinálni, rendesen az államtól.És eléggé félő, másodjára már nem fog ilyen jóra sikerülni, hogy tényleg nem a két véglet lesz a hajam színe.Attól is felek, hogy a más fajta szokitovel majd nem fogok tudni bánni.(az elsőt L'oreallal csináltam, direkt az ombressal, de az már nagyon drága lett, tehát sima szokitovel csinalnam)

Aztán ott a másik lehetőség, hogy fodrasszal csinaltatnam, de az meg nem csinálja olyan szolidra, mint én.

Szóval teljesen tehetetlen vagyok.Mi a véleményetek?

2013. okt. 12. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne fodrászhoz menj, mert ők nagyon el tudják rontani. Szerintem várj egy kicsit, rakj félre a L'oreallra és ha már megvan, utána vágass. Ha egyszer az bejött, akkor maradj annál. :)
2013. okt. 12. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!