Milyen hajat csináljak magamnak és hogyan? 15/F
Hosszú frufrus hajam van, reggelente suli előtt ki szoktam vasalni, belakkozom és így hordom. Sokan mondták, hogy ne vágassam le a hajam, mert így nagyon jól áll, viszont azt is, hogy vágassam le... Igazából nem tudom még most sem melyik a jobb, csak arra az elhatározásra jutottam, hogy először megnézem, hogy a hosszú hajjal van-e valami jó frizura amit ki lehet hozni, ha nincs akkor meg marad ez, vagy lehet hogy levágatom, ezt még nem tudom. Szóval tudnátok-e esetleg mondani/mutatni pár frizurát amit ilyen hosszú hajból ki lehet hozni és lehetőleg olyan amit meg lehet csinálni egyszerűen akár otthon is, fodrász nélkül, mint pl. most a vasalást, mert suli előtt nincs időm fodrászhoz menni... :D Vagy ugyanígy vasalással, csak másképp nem tudom igazából én sem, mindenféle ötletet várok, imádom a vad hajakat minden mennyiségben. :D
Jelenleg ilyen hajam van, bal fölső képen "vasalatlanul" többin vasalva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!