Szeretnék élni, de pedofil vágyaim vannak és ez mindent tönkretesz. Így hogy?
Figyelt kérdés
Így csak legfeljebb rejtőzködhetek, sohasem lehetek önmagam, család, barátok ezt nem értik meg, már elsüllyedtem a depresszióba. Úgysincs válasz, csak kiírtam.2015. ápr. 20. 14:07
1/11 anonim válasza:
Te vagy a 17 éves lány, aki a napokban kiírta ugyanezt a kérdést?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, én 38/F, nem is láttam azt a kérdést.
2015. ápr. 20. 14:27
3/11 anonim válasza:
a csaladod tud ezekrol a vagyaidrol? ez betegseg , talan fel kene keresned egy pszichiatert, aki tud valamit javasolni.
jobbulast.
off : azon azert ne lepodj meg, hogy a barataid nem fogadjak el, mert valoban nem normalis dolog,amire vagysz
4/11 anonim válasza:
Állj! Mi nálad a pedofil? Manapság a 15-16 évesek már... :)
5/11 A kérdező kommentje:
12 év alatti kislány.
2015. ápr. 20. 14:33
6/11 A kérdező kommentje:
Pszichiáter talán ír fel valami antidepresszánst.
2015. ápr. 20. 14:34
7/11 A kérdező kommentje:
A feleségem tud róla. Bár ne tudna, de már mindegy.
2015. ápr. 20. 14:38
9/11 anonim válasza:
Nem értem, hogyan szeretnéd kiélni a vágyaidat 12 éves kislányokkal? Ez bűncselekmény lenne. Te mégis hogyan képzeled?
10/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ki szeretném élni kislányokkal? Dehogyis. Marad az "önki".
2015. ápr. 21. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!