Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez cáz szerintetek? Hagyjuk ezt az egeszet?
Figyelt kérdés
A bartom sosem ir nekem regemyeket ugy mint en neki.. nem reg ita vagyunk egyutt de zgy erzem mintha nem is akarna beszelgetni mivel en folyton hoznam a temat de ahhoz 2 ember kell.. olyanokra meg mit irjak hogy oke ertem rendben? Nem tudom, hogy ez mas lenne.. tegnap kezdtunk el jarni.. szerintetek ez normalis hogy nincs tema? Vagy inkabb hagyjuk ezt az egeszet ? En nem akarom ezt folyton probalok felhozni valamit de o....:(2016. júl. 12. 19:01
1/6 A kérdező kommentje:
*gáz bocsi :)
2016. júl. 12. 19:02
2/6 anonim válasza:
Ez rossz lehet...:( Ha nem beszélgettek, akkor miért jártok?._.
3/6 anonim válasza:
Elég fura, ha tényleg szeretne szerintem biztos bőbeszédűbb lenne. Nekem van egy nagyon jó fiú barátom aki azt mesélte, hogy ilyet akkor ír egy lánynak, ha nem kíváncsi rá de bunkó se akar lenni. De ezt neked kell tudnod. Mérlegelj. Kérdezd meg magadtól, mi az amit szeretsz benne? Megéri?
4/6 A kérdező kommentje:
"Jarunk" idezojelben :)
2016. júl. 12. 19:07
5/6 A kérdező kommentje:
De en mindent szeretek benne :(
2016. júl. 12. 19:08
6/6 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Ennek hiánya már most jelentkezik. Még nem jelentkezik akkora problémaként, de akkor lesz gond, mikor valamit meg kell oldani együtt. Ha nem lesz hajlandó beszélni a vágyairól, arról hogy mi a vágya, vagy éppen mi bántja a kapcsolatotokban, akkor nem érdemes erőltetni. Mert ha valami gond van, akkor azt ki kell fejteni és elmondani őszintén, hogy mi az és hogyan lehetne megoldani. Ehhez nem elég tőmondatokban beszélni. Kérdezz rá, mert ez így nem a hosszú és értelmes kapcsolatok titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!